ye-logo.v1.2

У хмельницькій філармонії виступить молодий піаніст зі світовим іменем Дмитро Онищенко

Афіша 2603
На концерті музикант зіграє твори Баха, Шопена, Ліста, Рахманінова
На концерті музикант зіграє твори Баха, Шопена, Ліста, Рахманінова. Фото: oblfilarmonia.com

Блискучий український музикант зіграє для хмельничан вже завтра.

Унікальною подією для усіх шанувальників фортепіанного мистецтва стане концерт блискучого піаніста зі світовим іменем у Хмельницькому. Як зазначають в обласній філармонії, Дмитро Онищенко - один з найкращих музикантів молодої генерації України. Він отримав музичну освіту в Львівській національній музичній академії імені Лисенка, Московській державній консерваторії імені Чайковського, Вищій школі музики у Ганновері та закінчив Королівський північний коледж музики у Манчестері.

Дмитро Онищенко є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, зокрема імені Крайнєва, Горовіца, Лисенка, Віана да Мотта, є одним з трьох українців, які здобули перемогу на славетному конкурсі імені Чайковського. Піаніст співпрацює з багатьма відомими виконавцями та оркестровими колективами, успішно концертує в Україні, Росії, країнах Європи, США та Азії.

Завтра піаніст даруватиме кращі сторінки фортепіанної музики хмельничанам. На концерті музикант зіграє твори Баха, Шопена, Ліста, Рахманінова.

Не пропустіть нагоду насолодитися досконалою грою музиканта світового рівня у вівторок, 20 жовтня, у Великому залі хмельницької філармонії. Початок о 18.30.

Хмельничан запрошують насолодитися класичною музикою від молодого, але відомого піаніста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую