ye-logo.v1.2

Їх обрали, але підтримка в кожного різна

Політика 4342

Хмельницька міська рада підтримала кандидатури заступників міського голови, які запропонував Олександр Симчишин.

Депутати Хмельницької міськради не лише обрали секретарем ради Михайла Кривака, а й підтримали кандидатури на посаду заступників міського голови, які їм запропонував новобраний мер міста Олександр Симчишин. Щоправда, усі вони отримали не повний «одобрямс», тобто не всі 42 депутати проголосували «за».

Участь у голосуванні взяли участь усі обранці, а також міський голова, а тому максимум, що кандидати в заступники могли отримати, то це 43 голоси «за».

Найбільшу кількість голосів «за», після таємного голосування, отримав Володимир Гончарук – 42. Ще один голос був «проти». Андрія Бондаренка підтримали 41 голосуючий, ще двоє були проти. За Анатолія Нестерука проголосували 40 обранців, ще троє були проти його призначення. Галина Мельник отримала 39 «за» та 3 «проти». Так само проголосували і за кандидата на посаду керуючої справами міськвиконкому Юлія Сабій. Але голоси «проти» не завадили їм стати заступниками Олександра Симчишина. Хто за який напрямок із них відповідатиме, як сказав Олександр Сергійович, стане відомо вже наступного тижня, коли міський голова підпише відповідне розпорядження.

Обрали депутати й персональний склад міськвиконкому. Тепер у ньому буде 13 представників. Окрім міського голови, секретаря ради та заступників мера, будуть представники усіх політичних партій представлених у раді. «Цікава цифра «тринадцять», - з посмішкою сказав міський голова Олександр Симчишин. – У мене під таким номером було посвідчення кандидата на посаду міського голови». А ще зауважив: «У виконкомі буде багато кандидатів у мери». Якщо бути точним, то двоє. Це Сергій Мандзій від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та Юрій Самолюк. Від «Батьківщини» в виконкомі буде син нардепа попередніх скликань Олега Лукашука Богдан, від партії «Поруч» екс-депутат обласної ради Валерій Мурза, від партії «За конкретні справи» голова благодійного фонду «Хесед Бешт» Ігор Ратушний, а від «Свободи» Богдан Новачок, який до 2014 року займався підприємницькою діяльністю, а нині доглядає за матір’ю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую