ye-logo.v1.2

Депутати Хмельницької міської ради обрали секретаря

Політика 3916

За Михайла Кривака проголосували всі 42 депутати та міський голова.

Сьогодні, 4 грудня, під час другого пленарного засідання першої сесії Хмельницької міської ради сьомого скликання депутати єдиноголосно обрали секретарем міськради Михайла Кривака.

Новоспечений секретар обіцяв бути відкритим для всіх депутатів, незалежно від політичної приналежності, та працювати в команді.

“Я мав зустріч з усіма депутатськими фракціями, отримав питання і побажання, які врахую. Депутати висловили занепокоєння, щоб не було промахів: поділу на своїх і чужих, заангажованості. Хочеться вірити, що робота буде конструктивнішою. Я зроблю все для консолідації депутатів. Не буде існувати політичної кон'юктури. Для мене основний критерій — довіра людей, тому працюватиму з усіма, забезпечу відкритість своєї діяльності”, - сказав Михайло Кривак.

Народився Михайло Кривак в 1974 році в селі Подільське Кам’янець-Подільського району. У 1998-2001 роках працював вчителем географії та біології в хмельницькій школі №14. У 2001 році став директором цієї школи, яку очолює донині. Другу поспіль каденцію обраний депутатом від ВО «Батьківщина».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую