ye-logo.v1.2

Ще одна смертельна аварія в Хмельницькому. Особу загиблого встановлюють

Суспільство 6607
Ще сьогодні вранці хмельничани могли бачити білий ВАЗ, який вночі врізався у краету швидкої допомоги
Ще сьогодні вранці хмельничани могли бачити білий ВАЗ, який вночі врізався у краету швидкої допомоги. Фото: mvs.gov.ua

Водія «ВАЗу» затримали лише вранці

Сьогодні вночі в районі перехрестя вулиць Толстого та Франка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула.
 
За повідомлення прес-служби Головного управління поліції в Хмельницькій області, водій автомобіля «ВАЗ 2101» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся зі «швидкою», яка рухалась з обласної лікарні на станцію швидкої допомоги.
 
Невстановлений пасажир «копійки» загинув на місці автопригоди. Ще один 28-річний чоловік, який був у салоні автомобіля, отримав тілесні ушкодження у вигляді забою голови. Сам же водій «ВАЗ 2101» із місця події зник. Працівники поліції затримали його сьогодні вранці.
 
За попередньою інформацією, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
 
Нагадаємо, вчора в Хмельницькому сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула 61-річна, яка, попередньо, переходила дорогу на пішохідному переході. Водій таксі, автівка якого збила людина, за попередньої версією, також був у нетверезому стані.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую