ye-logo.v1.2

Футбол. Волочиська команда вдало стартувала в чемпіонаті України

Спорт 2184
Андрій Донець (у білому) цього року не лише грає за волочиську команда, а й є головним тренером Агробізнесу
Андрій Донець (у білому) цього року не лише грає за волочиську команда, а й є головним тренером Агробізнесу. Фото: з архіву

Чемпіон Хмельницької області «Агробізнес» розпочав свої виступити у першості країни серед аматорів.

Свій перший матч команда з Волочиська провела в Івано-Франківську, де зустрілася з тамтешнім «Тепловиком». І початок сезону виявився успішним для «Агробізнесу» - подоляни перемогли з рахунком 3:0.

«Це була нервова гра, хлопці дуже хвилювалися, - каже старший тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – Нам ніяк не вдалося відкрити рахунок, хоча моменти створювали. Утім, після подачі м’яча з кутового, гравець «Тепловика» зрізав його у власні ворота й рахунок став 1:0».

Це була 35 хвилина матчу. А через чотири хвилини граючий головний тренер волочиської команди Андрій Донець вийшов віч-на-віч із голкіпером господарів та подвоїв рахунок. «У цьому поєдинку ми мали незначну перевагу, - продовжує Ігор Володимирович. – В Івано-Франківську цікава команда, молода, з нею важко грати. Але нам вдалося на 92 хвилині забити ще один гол, який на рахунку Олега Кубика, та здобути впевнену перемогу з рахунком 3:0».

Вже 23 квітня «Агробізнес» зіграє свій другий матч у чемпіонаті України серед аматорів. Цього разу в Волочиську проти тернопільської «Ниви», з якою двічі грали товариські поєдинки, які завершилися з рахунком 0:0. «Ми не дуже звертаємо уваги на ці результати, оскільки то був підготовчий етап. У Тернополі молода та амбітна команда, у нас також. Тому гратимемо в рідних стінах виключно на перемогу», - каже Ігор Шишкін.

Зауважимо, що 23 квітня в чемпіонаті України серед аматорів розпочне свій виступ і хмельницьке «Поділля», яке вдома зіграє проти ФК «Волока» з Чернівецької області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую