ye-logo.v1.2

Подоляни задекларували майже півмільярда гривень доходів

Економіка 1730
Найбільше задекларовано доходів від успадкованого та подарованого майна
Найбільше задекларовано доходів від успадкованого та подарованого майна. Фото: ukr.segodnya.ua

З початку року подали 7921 декларацію.

Найчастіше свої доходи декларують жителі Хмельницького та Кам‘янця-Подільського, трохи менше Славутського та Старокостянтиніського районів. У фіскальній службі зауважують, що з початку року в області задекларували доходів на 442,6 мільйона гривень, а це на 80 мільйонів більше порівняно з цим періодом минулого року.

"До бюджету надійде 10,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 2,7 мільйона гривень військового збору. Загалом це на мільйон гривень перевищує торішній показник. Найбільше задекларовано доходів від успадкованого та подарованого майна, загалом подано 2241 таку декларацію, на загальну суму 162 мільйони гривень", - зазначають фіскальники.

Від здавання у найм нерухомого майна доходи подолян склали 3,3 мільйона гривень, ними подано 734 декларації. Від продажу рухомого нерухомого майна подано 273 декларації на суму 31,5 мільйона гривень. З початку деклараційної кампанії 2842 особи скористалися правом на отримання податкової знижки. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню – понад 3,5 мільйона гривень.

Наталя ГАРМАТЮК

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую