ye-logo.v1.2

У хмельницькій філармонії під рок-музику покажуть сучасну інтерпретацію Шевченка

Афіша 2464
Автор  проекту вирішив поєднати на перший погляд несумісне — Шевченка і рок-музику
Автор проекту вирішив поєднати на перший погляд несумісне — Шевченка і рок-музику. Фото: newskraine.com.ua

Концерт присвячений перепохованню Кобзаря.

У неділю, 22 травня, Хмельницька обласна філармонія запрошує на концерт “Музика легендарної групи Pink Floyd та поезій великого Кобзаря”. Автором проекту є заслужений артист України Микола Довгальов. Артист заспіває та зачитає вірші легендарного поета.

“В юності я захоплювався музикою групи Pink Floyd. Тому подумав зробити такий експеримент і поєднати на перший погляд несумісне — Шевченка і рок-музику. До 201 річниці Дня народження Кобзаря я показав цей проект у Хмельницькому національному університеті. Пізніше ми вирішили зробити такий концерт для широкого загалу. Це буде сучасне бачення Шевченка із відеорядом, відповідним світлом та хореографією. До речі, танцюватиме балет ХНУ”, - розповідає Микола Довгальов.

За словами Миколи Анатолійовича, прогресивність бачення світу є і в поезії Тараса Шевченка, і у рок-групи Pink Floyd, хоча й творили вони в різні часи. Вірші Шевченка зараз, коли у нас неоголошена війна на Сході, надзвичайно актуальн. Саме з нагоди 155-річниці перепоховання поета Микола Довгальов і вирішив показати хмельничанам таку програму. 

Концерт відбудеться у великому залі філармонії 22 травня о 17.00 годині. Детальна інформація у касі філармонії за телефоном 79-44-74.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую