ye-logo.v1.2

Футбол. Чотири голи, стільки ж вилучень та друге місце «Поділля»

Спорт 1861
Андрій Муляр зрівняв рахунок у матчі зі Случем
Андрій Муляр зрівняв рахунок у матчі зі Случем. Фото: з архіву

У 10 турі обласної футбольної першості відбулися лише три поєдинки.

«Дунаївці» мали приймати «Фортецю», а «Громада» зі станції Дунаївці - волочиський «Агробізнес». Утім, ці поєдинки 10 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги були перенесені з різних причин. А тому й вийшло так, що відбулися лише три матчі.

У Городку «Епіцентр-Вікторія» приймала нетішинський «Енергетик-Миклуш». І з мінімальною перевагою з рахунком 2:1 перемогли гості.

Найрезультативнішим поєдинком став матч у Старкостянтинові, де «Случ» приймав «ДЮСШ-1» з Хмельницького. Глядачі стали свідками семи забитих м’ячів, шість із яких влетіли у ворота хмельничан. Отож, «Случ», здобувши перемогу з рахунком 6:1, продовжує очолювати турнірну таблицю.

А ось у Красилові, де місцевий «Случ» приймав хмельницьке «Поділля», вболівальники побачили не лише чотири забитих голів, а стільки вилучень. По два в кожної команди. Утім, якщо по вилученням була нічия, то ось у рахунку… перевага на боці хмельничан.

Вже на 3 хвилині матчу граючий тренер та капітан «Случа» Лев Сергеєв відкрив рахунок у грі, реалізувавши пенальті. Але, як виявилося, це був єдиний гол красилівчан у цьому матчі. Ще до перерви Андрій Муляр на 16 хвилині зрівняв рахунок. А на 49 хвилині капітан «Поділля» Владислав Гресь вивів свою команду вперед у рахунку. Крапку ж в матчі на 90 хвилині поставив Андрій Ліповуз. Отож, 3:1 на користь «Поділля» і «Случ» втратив другу сходинку в турнірній таблиці, поступившись цією позицією хмельницькому «Поділлю».

Турнірне становище після 10 туру: 1. «Случ» С. - 19 очок (7 матчів), 2. «Поділля» - 16 (7), 3. «Случ» К. - 16 (8), 4. «Фортеця» - 15 (8), 54. ФК «Дунаївці» - 14 (7), 6. 2Агробізнес» - 13 (5), 7. «Енергетик-Миклуш» - 10 (7), 8. «Громада» - 7 (8), 9. «Епіцентр-Вікторія» - 4 (9), 10. «ДЮСШ-1» - 3 (9), 11. «ОТГ» - 3 (9).

Матчі 11 туру заплановані на 16 липня. Хмельницьке «ДЮСШ-1» має вдома зіграти з «Громадою», а «Поділля» з ФК «Дунаївці». Лідер першості – «Случ» зі Старокостянтинова, свій поєдинок проведе у Кам’янці-Подільському, а красилівчани вдома гратимуть проти «Енергетика-Миклуша». У Старій Синяві зійдуться «ОТГ» та «Епіцентр-Городок».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую