ye-logo.v1.2

Двох хмельницьких поліцейських звільнили за одержання 300 доларів хабара

Кримінал 1704
Обох поіцейських звільнено з роботи
Обох поіцейських звільнено з роботи. Фото: www.unian.ua

Поліцейські діяли за попередньою змовою.

У червні 32-річний та 37-річний майори поліції, змовившись між собою, запропонували зменшити статтю покарання на менш тяжку. За таку послугу вони й планували отримати 300 доларів.

“Поліцейські вказали спів мешканці підозрюваного у грабежі, що зможуть вплинути на слідчого, аби він перекваліфікував дії  підозрюваного з більш тяжкої на менш тяжку статтю Кримінального кодексу України. За таку «послугу» жінка повинна дати їм неправомірну вигоду. Під час одержання біля її будинку 300 доларів США старших оперуповноважених було затримано правоохоронцями, а кошти – вилучено”, - повідомляють у прокуратурі області.

Обвинувачених звільнено/ Їм інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого  частиною 2 статті 369-2 (одержання неправомірної вигоди для себе та третіх осіб за вплив на прийняття рішення  особою, уповноваженою на виконання функцій держави) КК України. Судом обвинуваченим обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави: старшому з них – у сумі 65 тисяч гривень, молодшому – 55 тисяч гривень.Обидва сплатили вказані суми. 

Коментарі:

Александр Вознюк 27.08.2016 02:39

Не треба міняти ментів треба міняти і сука судити тих припижджаних суддів бо гроші заробили вони підараси................................

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую