ye-logo.v1.2

Футбол. Команда Андрія Донця сильніша за клуб Василя Івегеша (ВІДЕО)

Спорт 4914

Волочиський «Агробізнес» провів свій другий матч у чемпіонаті України серед аматорів.

До Волочиська повернувся великий футбол. «Агробізнес», який вже провів один матч у чемпіонаті України серед аматорів, вперше у новому сезоні зіграв вдома.

«Матч видався доволі важким, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Якби Тарас Пліс забив у першому таймі пенальті, то, думаю, було легше. А так… суперник відверто тягнув час, не давав грати в футболу. Та я радий, що нам вдалося виграти».

Суперником «Агробізнеса» став «Чортків-Педуніверситет» з Тернопільщини, який очолює відомий екс-наставник ФК «Тернопіль» Василь Івегеш. Та команді Василя Петровича вивезти очки з Волочиська невдалося.

Вже на 31 хвилині матчу господарі могли повести в рахунку, але Тарас Пліс, який у день матчу відзначав 25-річчя, не зміг із пенальті переграти голкіпера чортківської команди. Не змогли гравці «Агробізнеса» і реалізувати ще декілька небезпечних атак.

На гол довелося чекати аж 81 хвилину, коли в воротах гостей відзначився новачок команди Олександр Юрчак. Щоправда, новеньким у Волочиську його важко назвати, адже в 2014-2015 роках виступав за «Збруч». Ну, а крапку в матчі поставив Микола Темнюк, який забив на 90-хвилині. Отож, 2:0, і «Агробізнес» здобуває другу поспіль перемогу.

Вже 3 вересня команда Андрія Донця проведе свій наступний матч. Цього разу на Івано-Франківщини проти «Оскара» з Підгір’я – команди, яка в трьох матчах здобула сім очок та перебуває на другому місці в турнірній таблиці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую