ye-logo.v1.2

У одній із шкіл Хмельницького поліцейські презентували спортивний проект

2796

1 вересня у НВК №10 було не таким, як щороку.

Сьогодні, під час урочистостей до свята Першого дзвоника у НВК №10, що в обласному центрі, поліцейські презентували пілотний проект спрямований на пропаганду здорового способу життя. Хмельницький реалізовує проект першими в Україні.

Напередодні, 30 серпня, обласна організація ФСТ «Динамо», ГУНП в Хмельницькій області та Управлінням патрульної поліції підписали Меморандум про співпрацю у сфері організації та проведення фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів для дітей. У День знань вихованців спортивних секцій, які займаються на базі ФСТ "Динамо», демонстрували свої уміння перед учнями НВК №10.

«В рамках свята ми презентуємо спільний із поліцією проект — Меморандум про співпрацю у сфері організації та проведення фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів для дітей, - каже заступник голови Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» Генадій Домбровський. - Головна мета — залучити до регулярних занять фізичною культурою і спортом якомога більше дітей. Акцент робимо на малечу із неблагополучних сімей. Сьогодні були показові виступи наших «динамівців» із дзюдо і тхеквандо. Вік дітлахів від 8 до 12 років, але у наших секціях можна займатись із шестирічного віку».

Вихованці ФСТ"Динамо" святкували День знань у НВК №10

Директор НВК№10 Віктор Грищук радіє з того, що Нацполіція обрала саме його навчальний заклад для презентації проекту. Каже, що показовий виступ «динамівців» вражає.

Разом із керівництвом школи поліцейські привітали учнів

«Мені приємно, що на нашому святі була Національна поліція. Чого обрали саме нашу школу, для мене секрет. Мабуть тому, що в НВК №10 добре розвинений спорт. Я вражений показовий виступом «динамівців» і бачив в очах учнів, що їм також сподобалось. Така пропаганда спорту - перший крок до великих перемог. Із ФСТ «Динамо» ми укладемо договір і, думаю, наші учні будуть займатися у спорткомплексі на Зарічанській», - додає директор.

Загалом у НВК №10 навчається 1382 учні

«У НВК №10 значну увагу приділяють фізичній культурі та спорту і це наші сусіди, тому й презентуємо сьогодні проект саме тут. Загалом у тренінговому центрі на Зарічанській більше 500 вихованців, які займаються різними видами спорту. Центр постійно працює, є досвідчені тренери, потужка школа спортсменів. Навчання проводять за пільговою ціні або безкоштовно.  У ході Олімпіади у Ріо-де-Жанейро хмельницькі динамівці з 11 завойованих Україною медалей вибороли дві. І це вагомий показник для нашої області. Тому одним з результатів підписання Меморандуму має стати виховання під егідою поліції нового покоління олімпійських чемпіонів-динамівців», - розповідає  начальник поліції Хмельницької області Микола Семенишин.

Вік дітлахів від 8 до 12 років, але у секціях можна займатись із шестирічного віку

Особливу увагу приділятимуть дітям учасників АТО, дітям з малозабезпечених або неповних родин, дітям з категорії ризику, які за умовами меморандуму займатимуться безкоштовно. 

Пропаганда спорту - перший крок до великих перемог

Показові виступи «динамівців» були із дзюдо і тхеквандо

 

Читайте також: День знань: у хмельницьких школах пролунав перший дзвоник 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую