ye-logo.v1.2

На Ізяславщині троє чоловіків до смерті побили колишнього зека, який поселився по сусідству

Кримінал 2443
Вбивство сталося в одному із сіл на Ізяславщині
Вбивство сталося в одному із сіл на Ізяславщині. Фото: hm.npu.gov.ua

Він раніше відбував у колонії покарання за зґвалтування.

 На Хмельниччині правоохоронці впродовж кількох годин затримали трьох підозрюваних у вбивстві 44-річного чоловіка. Як повідомили в поліції області, подія сталася посеред ночі 19 вересня в селі Комини Ізяславського району.

«Троє місцевих жителів увірвалися в будинок, де жив потерпілий, до смерті побили його і зникли з місця події. Проте до обіду правоохоронці встановили і затримали усіх підозрюваних, - зазначили в поліції.

Потерпілий - родом із Шепетівського району. Він відбував в Ізяславській колонії покарання за зґвалтування. Після звільнення оселився в селі Комини. Проживав у 67-річної місцевої жительки, допомагав їй по-господарству.

«Проте місцеві жителі були не в захваті від такого сусідства і вимагали, щоб чоловік покинув село. На декілька місяців потерпілий зник, а нещодавно знову повернувся в будинок пенсіонерки. Дізнавшись про це, троє місцевих молодиків вирішили його покарати. Зловмисники, озброївшись дерев’яними палицями, увірвались в будинок та накинулись на чоловіка, який лежав у ліжку. Потім виволокли його на вулицю, де продовжили розправу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події», - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції.

Нападників, якими виявились троє місцевих жителів, вдалося затримати «за гарячими слідами». У пошуках одного із них допоміг службовий собака. Найстаршому підозрюваному —25 років. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Двом іншим — по 20. Усім трьом оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую