ye-logo.v1.2

У Славуті підписали партнерську угоду з одним із польським міст

Суспільство 1662
Після підписання угоди очікується розвиток відносин між жителями обох міст
Після підписання угоди очікується розвиток відносин між жителями обох міст. Фото: slavuta-mvk.info/

Планують розвивати відносини між жителями обох міст у галузях освіти, культури, спорту, екології, молодіжної та соціальної політики.

У Славуті з 20 по 23 вересня з офіційним візитом перебували делегації з польського міста Сулейов. У міській раді кажуть, що закордонні гості відвідали славутські підприємства «Аква-Родос» та «Ювента», обговорили з славутськими колегами можливі питання співпраці. Також представники польських міст знайомилися з історичною спадщиною Славути, побували в Острозькому історичному музеї, взяли участь у заходах з нагоди святкування Дня міста.

“З містом Сулейов дружні відносини тривають уже три роки поспіль. Тому ключовою подією візиту стало підписання партнерської угоди про співпрацю між Славутою та Любартувом, з яким наше місто налагоджує співпрацю. 21 серпня Славутський міський голова та мер міста Любартув своїми підписами вже засвідчили дружні стосунки між містами, які мають спільне історичне минуле, що золотими рядками вписав рід князів Сангушків”, - повідомляють у міській раді.

Після підписання угоди очікується розвиток відносин між жителями обох міст у галузях освіти, культури, спорту, екології, молодіжної та соціальної політики тощо.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую