ye-logo.v1.2

В управлінні Нацполіції Хмельниччини знову проводять обшуки

Кримінал 4733
Обшуки проводять в управлінні поліції
Обшуки проводять в управлінні поліції . Фото: ckp.in.ua

«Трусять» кабінет одного з заступників начальника поліції.

У Головному управлінні Нацполіції Хмельниччини люди в масках проводять обшуки в кабінеті одного з заступників начальника. Про це повідомляє Depo.Хмельницький, посилаючись на власні джерела.

За даними журналістів, обшуки проводять в кабінеті заступника начальника Володимира Марчука. Можна припустити, що справа стосується розкрадань грошей для атовців та пального. Тоді в управлінні Нацполіції області провели 4 обшуки, вилучили велику кількість бухгалтерських документів. У причетного працівника поліції виявлено значну суму грошей (долари США, євро, гривні), а також велику кількість талонів на пальне.

«До слова, сьогодні на нараді в ГУ НП області Володимир Марчук не лише звітував у звичному режимі, а й отримав вітальну листівку з нагоди вчорашнього 41-річчя», - пише видання.

Нагадаємо, на початку вересня Генпрокуратура заявила про корупційну схему в поліції Хмельниччини. Після цього керівник поліції області Микола Семенишин заявив, що фігурант справи - начальник управління матеріально-технічного забезпечення, Володимир Гонтар пішов на пенсію.

 

Коментарі:

Александр Вознюк 19.10.2016 22:49

Там би Їх всіх ПЕРЕВІРИТИ і Обов"язково ПАТРУЛЬНУ ...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую