ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за фінансові порушення притягнули до відповідальності 111 осіб

Економіка 1830
На Хмельниччині провели 67 ревізій
На Хмельниччині провели 67 ревізій. Фото: bolsamania.com

Також розпочали 8 досудових розслідувань.

 Працівники управління Держаудитслужби з початку року провели на Хмельниччині 67 ревізій в установах та організаціях. За допущені фінансові порушення 111 осіб притягнули до адміністративної відповідальності. Із займаних посад звільнили двох порушників фінансового законодавства.

Як повідомили в Держаудитслужбі, як наслідок забезпечено відшкодування втрат на суму 14,4 мільйона гривень. До бюджетів усіх рівнів додатково надійшло 1,5 мільйона гривень.

Впродовж 11-ти місяців поточного року до, під час ревізій яких виявлено порушення, застосували 51 фінансову санкцію. За результатами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 8 досудових розслідувань.

«Крім того, за результатами моніторингу державних закупівель відмінено торги в 29 випадках на суму 160,1 млн грн та в 3 випадках розірвано договори закупівлі на суму 3,2 млн гривень», - додали у Держаудитслужбі.

Ви маєте можливість повідомити про відомі Вам факти порушення законодавства при витрачанні бюджетних та інших державних коштів за номером «телефону довіри»: управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області – (0382) 76-57-56, 65-37-22.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую