ye-logo.v1.2

Колишнього працівника міліції засудили за вбивство свого колеги

Кримінал 2884
Колишній правоохоронець не визнавав своєї вини
Колишній правоохоронець не визнавав своєї вини. Фото: unn.com.ua

Випадок стався у квітні 2015 року через необережність.

Шепетівський міськрайонний суд ухвалив обвинувальний вирок стосовно колишнього дільничного інспектора міліції Ізяславського районного відділу УМВС України в області.

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Валерій Мушинський.

«Встановлено, що цей правоохоронець, якого під час слідства звільнено з органів внутрішніх справ, у квітні 2015 року, по завершенню чергування у складі добової слідчо-оперативної групи, не здав табельну зброю – пістолет системи Макарова і разом ще з одним дільничним інспектором уночі розпивали алкогольні напої на території Шепетівського району.

Перебуваючи під впливом спиртного, колега спробував дістати з кобури табельну зброю обвинуваченого. Намагаючись припинити такі дії, підсудний, перетягуючи пістолет, здійснив постріл, яким смертельно поранив свого товариша по службі» – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Хмельницької області.

Колишній правоохоронець не визнавав своєї вини у скоєнні вбивства через необережність, але в суді його винуватість повністю довели (ч. 1 ст. 119 КК України).

Відтак вироком суду від 26 грудня 2016 року обвинуваченому призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та взяли під варту у залі суду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую