ye-logo.v1.2

Чоловік, в якого вранці стріляли у Хмельницькому, шилом поранив 3 людей (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 6820
Коли чоловіка затримали, він був живим
Коли чоловіка затримали, він був живим. Фото: автора

Зловмисник помер у кареті швидкої.

Сьогодні вранці, 30 січня, на перехресті вулиць Тернопільської і Кам'янецької була стрілянина. У патрульній поліції кажуть, що намагалися затримати чоловіка, який штрикав шилом в обличчя перехожих.

“Сьогодні вранці патрульні їхали на перезмінку. Люди зупинили автомобіль і почали вказувати на чоловіка. Той почав кидатися на поліціянтів. Далі всі обставини з'ясовує слідство. Чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Чому помер зловмисник, поки не відомо”, - зазначають у прес-службі патрульних.

Додають, що зловмисник рухався приблизно від психоневрологічного диспансеру, що на Кам'янецькій, до перехрестя Тернопільської. По дорозі він штрикав людей шилом в обличчя. 

“Поки до лікарні звернулося лише троє осіб. Точної кількості не відомо. Поранив усіх, кого зустрічав дорогою”, - пояснюють у патрульній поліції.

У Нацполіції області додають, що зловмисник спочатку поранив медсестру Хмельницького обласного психоневрологічного диспансеру, після чого, втікаючи, напав ще на двох перехожих.

"Наздоганяючи нападника, патрульні здійснили декілька попереджувальних пострілів у повітря, проте той не зупинився і спробував поранити поліцейських. Правоохоронці змушені були стріляти на ураження і поранили чоловіка у ногу. Але й після цього він продовжував поводитися неадекватно і намагався нападати на оточуючих. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник нападава на людей із шилом. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтями 115 (замах на вбивство) та 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую