ye-logo.v1.2

Міла Нітіч увійшла до півфіналу українського відбору Євробачення-2017

Культура 4189
Фото: з соцмереж

Учасників півфіналу в національному відборі на пісенний конкурс Євробачення-2017 оприлюднили на офіційній сторінці конкурсу у Фейсбуці.

У повідомленні на сторінці Eurovision Club Ukraine у Facebook, оприлюднили імена 24 виконавців та колективів.
За право представляти Україну на конкурсі поборяться Міла Нітіч, Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, AGHIAZMA, «Сальто Назад», Green Grey, ROZHDEN, Vivienne Mort, «Пающіє труси», Анастасія Прудіус, TAYANNA, DETACH, O.Torvald, ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик і група LUMIERE, MamaRika, Laliko, MELOVIN, LETAY, Panivalkova, С.К.А.Й., Monochromea та KUZNETSOV.

За повідомленням Вголос, півфіналістів обирали організатори нацвідбору разом із музичним продюсером Костантином Меладзе. Журі національного відбору на Євробачення-2017, який телеканал Перший національний проводить спільно з СТБ, повністю сформовано. Отож у лютому 2017 року оцінювати учасників нацвідбору будуть: музичний продюсер нацвідбору Костянтин Меладзе, переможниця Євробачення-2016, народна артистка України Джамала і артист, композитор Андрій Данилко.

У п'ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступу артистів під час трьох півфіналів: 4, 11 і 18 лютого. Результати жеребкування будуть опубліковані на сайтах СТБ і «UА: Перший».

Нагадаємо, у Євробаченні-2017 візьмуть участь 43 країни. 

Довідка: Міла Нітіч (Людмила Нитичук) народилась в смт Стара Синява, Хмельницької області. Співоча кар'єра пішла стрімко вгору після 2008 року, коли вона випробувала свою долю на проекті «Караоке на майдані» в Києві. Завдяки своїм здібностям та підтримці глядачів стала учасницею десятого сезону телепроекту «Шанс» й вийшла в фінал. Людмила була відзначена одним із музичних продюсерів проекту, як найкращий жіночий вокал серед учасників програми, десяти сезонів. Співає англійською, французькою, італійською, російською та українською.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую