ye-logo.v1.2

«Селфі в музеї» у Кам’янці-Подільському пройшло не масово, але з молоддю

Культура 1847
Фото: автора

Акція «Селфі в музеї» проходить в Україні вже втретє.

Це всесвітня акція, яка спрямована на те, щоб залучити якомога більше людей до мистецтва. Для того, аби привернути увагу всього світу саме до свого міста достатньо розмістити селфі у соцмережах з хештегом #MuseumSelfie.
У Кам’янці акція відбувалася з 9:00 до 17:00 години включно. Учасником Всесвітньої акції став Кам'янець-Подільський державний історичний музей-заповідник, який має кілька музейних об’єктів: Старий замок, Ратуша, Галерея мистецтв, музей старожитностей та виставкова зала. А у Галереї мистецтв, з нагоди акції, відвідувачам навіть роздавали подарунки – ляльки-мотанки ручної роботи.

Хоча відвідувачів було небагато, проте усі вони прийшли з однією метою – зробити селфі.

За словами завідувача відділу маркетингу, розвитку та інвестування Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника Наталі Рибчак, люди, на жаль, не навчені ще активно відвідувати музеї.

Для п’ятнадцятирічного Євгена Буртового дана акція стала хорошою новиною, дала змогу прогулятися рідним містом та з користю провести вільний час.

«Я, як і будь-який сучасний підліток, обожнюю робити селфі. Це зараз дуже модно. А ось селфі у музеї — це якось навіть не звично, хоча хороша можливість похизуватися перед друзями новими фото. До того ж, якщо мої фото наберуть багато лайків у соціальній мережі я зможу отримати якийсь подарунок», - каже Євген.

А ось пані Ольга, яка усе своє життя проживає у Кам’янці-Подільському сьогодні вперше відвідала музей у Старому замку.

«Я вважаю, що це чудова акція, яка створена для того, щоб наші люди більше відвідували такі місця. Адже у нас є на що подивитися, а місцеві жителі інколи навіть не знають де музей знаходиться. Я сама сьогодні вперше його відвідала і це дуже цікаво. Я також зробила селфі, для того аби люди в усьому світі могли дізнатися про чудове місто Кам’янець, щоб приїжджали сюди і щоб збагачували місто», - ділиться пані Ольга.

Нагадуємо, що на найактивніших учасників, фото яких набере найбільшу кількість лайків у Facebook чекають призи.

Отож, не забудьте поставити під фото хештег #MuseumSelfie #MuseumSelfieKp.

Надія ГАНЧУК, студентка ІV курсу,
Кам'янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую