ye-logo.v1.2

Хмельницькі приватні перевізники кажуть, що надаватимуть якісні послуги, коли проїзд підвищать до 5-6 гривень

Суспільство 1812
На засідання виконавчого комітету прийшли перевізники
На засідання виконавчого комітету прийшли перевізники. Фото: Володимира Гординського

Підприємці кажуть, що тоді зможуть надавати якісні послуги.

Сьогодні, 23 лютого, на засідання виконавчого комітет Хмельницької міськради, розглядають питання підвищення плати за проїзд у маршрутках і тролейбуса, до 4,5 гривень та 2,5 гривень відповідно. 

Активісти кажуть, що підняття проїзду на 1 гривню у всіх видах громадського транспорту міста необґрунтоване. Тим більше, водії навіть не видають квитки у маршрутних таксі і в більшості випадків відмовляють у перевезені пільговикам.

“Департамент економіки міськради опрацював всі наші розрахунки. Навіть 4,5 гривень це замало. Лише коли вартість проїзду буде 5-6 гривень, тоді ми зможемо надавати якісні послуги. Ми готові виправитись. Але водій має отримувати достойну зарплату, а нам не буде за що її платити” - розповідає власник маршрутів №21 та №22 Олександр Мішин.

Перевізники стверджують, що у 2017 році підвищилась заробітна плата, видатки, світло, вода, страховка, технічне обслуговування, паливно-мастильні матеріали. Додають, що вони вклали гроші і хочуть отримувати прибуток. Завдяки підвещенню тарифів зможуть оновлювати транспортні засоби.

Чи прийме це рішення виконком? За цим можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую