ye-logo.v1.2

На Хмельниччині встановили меморіальну дошку трьом загиблим учасникам АТО

Суспільство 3910
У Ярмолинцях відкрили меморіальну дошку загиблим воїнам АТО
У Ярмолинцях відкрили меморіальну дошку загиблим воїнам АТО. Фото: www.yarmrda.gov.ua

З'явились плити на фасаді Ярмолинецького професійного ліцею.

Учора, 12 жовтня, у Ярмолинцях до Дня захисника України встановили меморіальну дошку трьом загиблим воїнам АТО, як повідомляють у Ярмолинецькій РДА, встановили її на фасаді Ярмолинецького професійного ліцею.

«Зображені на меморіальній дошці воїни були пов’язані з професійним ліцеєм. Петро Бойко- працював в навчальному закладі, Сергій Хоптяр- випускник професійного ліцею, Володимир Швець - випускник професійного ліцею. Життя загиблих захисників завжди буде прикладом для рідних, колег, друзів та односельчан, бо вдивляючись в їхні обличчя, усвідомлюємо, що Україна втратила одних з найкращих синів», - йдеться у повідомленні.

На мітинг-реквієм прийшли викладачі ліцею, молодь, військові, односельці та керівники району.Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання, поклали квіти та запалені лампадки до меморіальної дошки.

Довідково: Петро Леонідович Бойко загинув 6 січня 2015 року в селі Нікішине (Донецької області) від кулі снайпера, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Сергій Вікторович Хоптяр загинув біля села Зайцеве (Донецької області) від осколків, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Швець Володимир Сергійович загинув біля села Волноваха (Донецької області) від ворожого вибуху.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую