ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на весільний рушник стали відомі волонтери

Суспільство 7106
Олександр Попов та Марина Українець відтепер чоловік та дружина
Олександр Попов та Марина Українець відтепер чоловік та дружина. Фото: facebook.com

Відтепер Олександр Попов та Марина Українець – подружжя.

Вчора, 25 жовтня, волонтери Мистецької сотні «Гайдамаки» Олександр Попов та Марина Українець офіційно одружилися. До хмельницького відділу реєстрації актів цивільного стану молодята прийшли не у класичному костюмі та білій сукні, а у вишитих нарядах.

«Взяти прізвище чоловіка Марина Українець не погодилась. Зізнається, намагалася переконати Олександра стати Українцем. Але компромісу так і не дійшли. Зате їхні погляди співпадають в іншому – волонтерську сім’ю треба збільшувати», - повідомляє телеканал «Поділля-Центр».

До речі, свідком на весіллі був юний волонтер Артем Харченко, а серед гостей бандуристка Марина Круть, друзі з Мистецької сотні «Гайдамаки», волонтери з Вінниці тощо.

Нагадаємо, Мистецька сотня «Гайдамаки», до якої входять Марина Українець з Олександром Поповим, вже тривалий час допомагає українським воїнам на сході України, де триває неоголошена війна. Її учасники виступають з концертами для військових виступали і в частинах базування, і в шпиталях, і в навчальних полігонах, а також безпосередньо у зоні проведення АТО. Ось і медовий місяць молодята Олександр та Марина планують провести на сході України, куди збираються з черговою поїздкою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую