ye-logo.v1.2

На Славутчині встановили пам’ятник українському Герою Володимиру Ознамцю

Суспільство 2447
Пам
Пам'ятник українському Герою Володимиру Ознамцю встановили в його рідному селі Ногачівка Славутського районі. Фото: slavuta-mvk.info

Прапорщик загинув на Сході України ще у 2014 році.

Сьогодні, 15 травня в селі Ногачівка Славутського району урочисто відкрили та освятили пам’ятник нашому земляку Володимиру Ознамцю, який загинув під Дебальцево чотири роки тому.

На відкриття меморіалу прийшло багато людей – родина Володимира, його односельці, бойові побратими, батьки загиблих захисників України, військовослужбовці Цвітоського ракетно-артилерійського арсеналу, міські та обласні чиновники, школярі.

«Під звуки Державного Гімну право відкрити пам’ятник було надано мамі Володимира, Надії Дмитрівні та голові сільської ради Олегу Анатолійовичу. Згодом, обряд освячення пам’ятника здійснив настоятель Славутського храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Микола», - повідомили на сайті Славутської міської ради.

По завершенню офіційних промов, пам’ять Володимира Ознамця, а також усіх полеглих за Україну воїнів, присутні вшанували хвилиною мовчання, трикратним залпом салютної групи та покладанням квітів.

Опісля учасники заходу відвідали сільське кладовище, де похований Володимир. До могили Героя були також покладені живі квіти.

До речі, у 2015 році на стіні Славутського обласного спеціалізованого ліцею-інтернату була встановлена дошка пам’яті Володимиру Ознамцю, який навчався в даному закладі.

Довідка:
Володимир Ознамець народився у 1974 році у селі Ногачівка Славутського району. В серпні 2014 року був призваний до війська Славутським військкоматом. Володимир служив у 128 відділі горно-піхотної бригади.
З перших днів на Сході чоловік був на передовій, викопував окопи і в них проводив операції. 7 жовтня, переїжджаючи у «швидкій» біля Дебальцевого, Володимира з засідки розстріляли бойовики.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую