ye-logo.v1.2

Водія, який відмовив у безкоштовному проїзді дитині учасника АТО, звільнили

Суспільство 2002
Роман Наглюк загинув у перший рік війни на Луганщині вiд осколкового поранення в серце
Роман Наглюк загинув у перший рік війни на Луганщині вiд осколкового поранення в серце. Фото: vdalo.info

Інцидент стався в Кам’янці-Подільському.

Декілька днів тому у місті над Смотричем водій маршрутки відмовився безкоштовно перевозити дитину загиблого учасника АТО Романа Наглюка навіть після того, як дівчинка пред’явила відповідне посвідчення. Як повідомляє vdalo.info, про це на своїй сторінці у Facebook розповіла дружина загиблого Героя Юлія Наглюк.

Випадок обурив родину загиблого та кам’янчан. Сьогодні, 5 жовтня, на спеціальній нараді за участю  родин бійців та місцевих депутатів було вирішено звільнити водія за негідну поведінку, а власникові маршрутки винести попередження, повідомляє джерело.

Нагадаємо, офіцер Залізної бригади Роман Наглюк загинув у перший рік війни в селі Волнухине, Лутугинського району, Луганської області вiд осколкового поранення в серце, яке отримав в результаті обстрілу градами. Йому було лише 28 років. У селі Ходоровці, звідки родом Роман, Герою відкрили меморіальну дошку та посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району» за мужність, відвагу і героїзм, проявлені при звільненні України.

«Хочу нагадати для тих, хто забув, що війна триває. Тільки наше місто втратило 16 Героїв. Але є ті, хто не відчув цього жаху і не розуміє, наскільки важко сім’ям загиблих постійно доводити щось комусь. Особливо дітям», – відреагував на ситуацію міський голова Михайло Сімашкевич на сторінці у Facebook.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую