ye-logo.v1.2

Хмельничани вийдуть до ради, щоб сказати «Ні» мечеті

Суспільство 3171

Пікет Хмельницької міської ради покликаний не дозволити будувати мечеть у місті

Завтра, 10 серпня, відбудеться чергова сесія Хмельницької міської ради, на якій розглядатимуть питання про виділення 50 соток землі на вулиці Трудовій 11/2б під будівництво мусульманської мечеті. А за годину цього біля міської ради запланований пікет. Хмельничани вимагатимуть не давати землю для мечеті. Організатори мітингу – ВО «Свобода», закликає мешканців міста прийти на пікет, який розпочнеться о 9.00.
«Будівництво мечеті у Хмельницькому стане магнітом для навали нелегальних мігрантів, - вважають у «Свободі». - Ми стали свідками нашестя мусульман у Європу. Ліберальна політика європейських урядів дала змогу навалі мусульман запанувати на європейському християнському континенті. Вони будують свої мечеті, руйнують християнські храми і зсередини знищують християнську культуру Франції, Бельгії, Іспанії, Німеччини, Великої Британії. Мусульманська окупація загрожує й Україні. Ми повинні захистити українську християнську культуру та наших дітей від агресії зі сторони мусульман-іноземців. Ми пам’ятаємо подвиги козаків, які зі зброєю в руках захищали свою землю від бусурман, що століттями спустошували українську землю і гнали людей у неволю».
Нагадаємо, що питання будівництва мечеті депутати міської ради розглянуть вдруге. З «першої спроби» міська рада не виділила земельну ділянку. Як буде 10 серпня – стане відомо після сесії міської ради, яка розпочнеться о 10.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую