ye-logo.v1.2

У новому сезоні театр ім. М. Старицького співпрацюватиме з тернопільським режисером

Культура 3079
автора
"Планів у нас багато, головне - встигнути втілити усе в життя", - каже Марина Семенюк.. Фото: автора

Олег Мосійчук працює над виставою “Ніч перед Різдвом”.

Народний артист України, головний режисер Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Олег Мосійчук поставить новорічну казку для дорослих “Ніч перед Різдвом” за Миколою Гоголем. Робота над виставою, яку глядач побачить перед новорічними святами, вже триває.
Також на листопад Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького запланував дві прем’єри:комедію “Благочестиву Марту” за Т. де Моліною (прем’єра запланована на 13 листопада) та “Стрибок у постіль” (17 листопада). Остання вистава, поставлена молодим хмельницьким режисером Дмитром Гусаковим, поїде на фестиваль “Тернопільські театральні вечори”.
“Також йде активна робота над виставою “Готель двох світів” за Е. Шмідтом. Її режисером виступила заслужена артистка України Лариса Курманова, - розповідає художній керівник театру Марина Семенюк. - Її хмельничани більше знають як актрису, тепер зможуть оцінити у новому амплуа”.
На новорічні та різдвяні свята на малечу чекають казкові вистави-інтермедії, на дорослих — традиційний різдвяний бал. До 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка хмельничани побачать його “Невольника”.
“Плануємо оновити музичний і хореографічний матеріал, працюємо над створенням абсолютно нової сучасної концертної програми за участю оркестру і балету, - розповідає пані Марина. - Планів та ідей багато, головне — встигнути втілити усе в життя”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую