ye-logo.v1.2

Василь МАЛАЙКО: «З перших секунд бачу справжнє обличчя людини, приховане за маскою»

Культура 13445
www.nasha.lv 
Дивлюсь на фото і зразу бачу, якою людина є", - каже Василь Малайко.. Фото: www.nasha.lv 

У 1995 році Василь потрапив в аварію, після чого в нього досить активно почала розвиватися інтуїція.

 Чоловік, якщо можна так сказати, став людиною-рентгеном, і відчуває, чим «людина дихає», чого від неї можна чекати, і як вона поведе себе у складній ситуації... Тобто, бачить її справжнє обличчя, зазвичай приховане за маскою.
Сьогодні наша розмова з психологом-ясновидцем Василем МАЛАЙКОМ:

- У 2004 році я закінчив Чернівецький національний університет - факультет психології. Так що паралельно є і психологом, і ясновидцем.
Ще під час навчання однокурсники часто бігали до мене по допомогу, аби я сказав, чи варто зустрічатися з обраницею чи обранцем.
І я відкривав їм справжнє обличчя зацікавленої особи. Міг сказати, чи людина ховається за личиною, і насправді вона зовсім інша, ніж та, за яку себе видає, аби сподобатися. Тож не раз доводилося (не напряму, звичайно) відговорювати дівчат від заміжжя. А потім, з роками, виявлялося, що той хлопець або став на шлях злочинності, або почав зловживати алкоголем чи наркотиками, або просто був тираном у родині. І з часом люди, які сприймали усе те, що я розповідав, як вигадки, повірили мені.
Знайомі і незнайомі почали приходити, приносити фото, а зараз і це не обов’язково, бо в соціальних мережах можна знайти будь-яке.
- І що Ви можете сказати, дивлячись на людину?
- Якщо людина хоче розібратися в собі, дізнатися, над чим їй потрібно попрацювати, я допоможу. Дивлюся в очі і зразу бачу, якою вона є.
Звертаю увагу на те, що вона намагається приховати, чи не обманює. Одна справа, коли приховують якісь комплекси, щоби здаватися кращим, впевненішим у собі. Інша - коли це робиться навмисне, і людина показує себе однією, а насправді виявляється зовсім іншою. Увага, гарне ставлення, щирість, щедрість.., а це все обман. І яке потім настає розчарування у її половинки!
Я не керую долею, не кажу, виходити заміж (чи одружуватися). Вибір робить сама людина, я лише можу допомогти розібратися в ситуації, можу застерегти тоді, коли пара тільки почала зустрічатися: вказую на риси характеру і на те, в яких ситуаціях з певною людиною треба бути обережним, щоб у подальшому уникнути проблем (наприклад, коли обранець запальний або ревнивий). Взагалі, підготовлену людину важче обманути.
Часто жінки кажуть, що до весілля чоловік був одним, а після - став зовсім іншим. Насправді він був таким завжди. Просто, намагаючись сподобатися, за маскою ховав свій характер, а отримавши своє, зняв її.
… Можу спрогнозувати, наскільки вдалим буде шлюб. І завжди раджу, щоби батьки молодих знайшли змогу у невимушеній обстановці зустрітися ще до весілля, щоби побачити духовний рівень родини, поведінку. Бо, зустрічаючись, ми рідко коли знаємо батьків об’єкта нашого кохання, його оточення. І часто буває таке, що батьки дівчини побачили хлопця, ніби все нормально - гарний, вихований. А коли вже після весілля ближче познайомляться з його родиною, жахаються, куди потрапила їхня дитина!
До мене часто звертаються сімейні пари. Причини різні. Наприклад, чоловік незадоволений дружиною. І я можу допомогти цій жінці розібратися в собі. Можливо, в непорозуміннях, що виникли в родині, справді її провина. Але дуже часто рідні, самі того не бажаючи, можуть розвинути в людині море комплексів, через що вона себе недооцінює. І я раджу, що потрібно в собі змінити, щоб усе було добре, допоможу розібратися в характері інших людей.
Бачу, коли одне із пари шукає не кохання, а вигоду - і в майбутньому його обранець страждатиме через те, що його використовують.
- Сьогодні дівчата часто користуються Інтернетом у пошуках обранців за кордоном.
- І з практики можу сказати, що з десяти іноземців, які виставляють оголошення на сайтах знайомств, лише двоє насправді шукають собі пару. Всі інші - або особи з психічним проблемами, або просто таким чином розважаються.
І мені завжди приємно, коли при моїй допомозі людину не обманули. Так само приємно, коли бачу, що вона така, якою є і не ховається за маскою. Я захоплююся такими. Хоча для самої людини це небезпечно, бо її відкритістю можуть скористатися інші.
- І що потрібно для того, аби Ви змогли сказати, чи варто мати справу з тією іншою людиною?
- Можна прийти самому, а можна принести або вислати Інтернетом фото невеликої давності, і щоб було добре видно очі. Якщо це молоді люди, які хочуть одружитися, не завадило би фото майбутніх тестів і свекрів. Бо досить часто буває таке, що свекруха ставиться до невістки наче рідна мама, а чоловік, ще вчора палко закоханий, сьогодні незадоволений геть усім. Дуже часто виною усьому є та сама «добра» свекруха, яка, непомітно для невістки й підливає масла у вогонь. Так що, аби краще допомогти людині, мені потрібно фото тих, хто може впливати на її життя. Так само можна дізнатися багато чого про друзів та колег.
Буває, добрий знайомий позичив у вас гроші і не повертає. Можу підказати, чи людина справді має намір повертати, але поки що не має можливості це зробити або ж спеціально взяла для того, щоб не віддати.
Чи ось - людина має власний бізнес: ресторан, готель… І для неї дуже важливий психологічний клімат у колективі. Таким керівникам можу допомогти розібратися в тому, хто нагнітає обстановку в колективі, хто збирає і розносить плітки, хто схильний до крадіжок... Можу конкретно описати кожного працівника. Головне - подивитися йому в очі або на його фотографію.
Якщо ж у конкретної людини проблеми в колективі, підкажу, з ким їй можна товаришувати, а з ким - не варто. Скажу, хто провокує, хто «стукає», хто “світить” в очі, а насправді є ворогом. Взагалі можу прогнозувати поведінку людини. Словом, працюю як психолог, використовуючи якості ясновидця.
Так само можу порадити, як вирішити проблеми дитини в колективі та з учителями. Можу сказати, хто в цих проблемах винен.
Бачачи дитину, чи молоду людину, можу порадити, в якому напрямку вона може найкраще себе реалізувати. Бо хтось активний, і може бути лідером, інший чудово реалізує себе в медицині, а хтось любить дітей…
У нас за дитину часто вирішують батьки, які хочуть бачити своє чадо фінансистом, юристом… І лише з роками розуміють, що їй у цій спеціальності некомфортно, а обраний ними ВНЗ - це даремно витрачений час і кошти.
- А коли проблеми людини в тому, що в неї занижена самооцінка?
- Так, а ще є такі, що схильні до депресій, не вірять у власні сили… З такими можу попрацювати як психолог-ясновидець.
Можливо, людині в дитинстві батьки приділяли недостатньо уваги, можливо, вона була обділена ласкою, не почувалася комфортно. Таким у житті дуже важко. До того ж з ними теж нелегко, бо вони самі не здатні віддавати душевне тепло, часто такі люди недовірливі, ревниві. І уявіть, яка родина буде в людей, одне з яких виховувалося люблячими батьками, а іншою ніхто особливо не переймався. Для поради таким, мені потрібно фото батьків того, хто в дитинстві був обділений любов’ю, щоб я побачив причину і зміг пояснити, чому він поводиться саме так, що йому робити далі. Проте, буває, говориш з людиною, і складається таке враження, наче зі стіною. Але більшість, все-таки, прислуховується до твоїх порад і робить висновки.
- Деякі жінки вважають, що якщо їм дістався поганий чоловік, то це їхня доля. Тому терпить усі знущання.
- Бог створив людину для щастя і добра. Жінка може боротися за чоловіка, але якщо він не хоче змінюватися, вона має право залишити його. Зазвичай, у більшості випадків вона знайде кращий варіант, а той чоловік або деградує, або знаходить собі таку саму, як і він.
Дехто каже, що жінці, яка несе свій хрест до кінця, Бог дарує вічне життя. Але ми маємо достойно прожити і це, земне. Тож якщо чоловік не виявляє бажання виправлятися, вона має повне право залишити його. І це не гріх.

Розмовляла Лариса ШАНДОВСЬКА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую