ye-logo.v1.2

Новорічний марш-парад Дідів Морозів

Культура 2151

Цього року відкриттю головної ялинки області знову передувала святкова кавалькада

Сніговики, сніжинки, лісовики, Снігуроньки та Діди Морози - всі вони зібралися до купи 20 грудня в Хмельницькому, щоб пройтися центральними вулицями міста та запалити новорічні вогники на ялинці, яка встановлена на майдані Незалежності.

«Дебют» параду Дідів Морозів у Хмельницькому відбувся ще минулого року. Тоді близько 300 людей у новорічних костюмах створили справжнє свято для хмельничан. Цього ж разу їх було трохи менше - приблизно 200. Однак, їм, здається, вдалося створити усім передноворічний настрій. Не обійшлося і без ноу-хау. На майданчику біля кінотеатру імені Тараса Шевченка Діди Морози та Снігуроньки здавали «іспити» - танцювали, вітали з наступаючим тощо. Після цього отримали сертифікати, які дозволяють їм на Новий рік вітати всіх подолян із 2009-м. Учасники марш-параду дарували усім присутнім на майдані свою посмішку та передноворічний настрій.
Вже після іспитів всі вишикувалися у колону, яку очолили музики Хмельницького муніципального оркестру та упряж (враховуючи те, що немає снігу, оленів замінили на коней) з Дідом Морозом та Снігуронькою. Колона рушила вулицею Проскурівською до майдану Незалежності… Там на головних новорічних героїв вже очікували хмельничани та гості міста. Привітали присутніх голова обласної ради Іван Гладуняк та міський голова Хмельницького Сергій Мельник. Ну, а ялинку цього року «засвітили» всім майданом, на раз-два-три…
Отож, головна ялинка області, як і в усіх районах Хмельниччини, засяяла. Вже першого січня 2009 року в обласному центрі на майдані Незалежності знову буде людно. О 2.00 із новорічним привітанням до хмельничан вийде мер міста Сергій Мельник, а з 2.30 розпочнеться святкова дискотека. Такі ж заходи відбудуться й в районних центрах та у мікрорайонах обласного центру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую