ye-logo.v1.2

Хмельничан здивували флешмобом у центрі міста

Культура 4469

Молодь танцювала заради пропаганди здорового способу життя і загальнохристиянських цінностей.

Близько півстотні молодих людей затанцювали посеред Хмельницького сьогодні, 16 травня, аби привабити мешканців міста на благодійний концерт американського гурту «Kutless», який відбудеться 24 травня на стадіоні “Поділля”. Такий захід влаштували і для того, щоб популяризувати серед хмельницької молоді здоровий спосіб життя і християнські цінності.

«Наш танцювальний флешмоб присвячений рекламі гурту «Kutless». Це міжконфесійний захід, в якому взяли участь молодіжні організації всіх протестанських церков. Усього мало бути близько 50 учасників, організовувались через соцмережі», - розповіла прес-секретар проекту «PULSE. Хмельницький» Наталія Кошай.

Молоді люди «флешмобили» біля «Дитячого світу» і на вулиці Проскурівській з легкої руки креативного директора «PULSE. Хмельницький» Тетяни Ференц. Глядачам роздавали безкоштовні квитки на концерт. Учасники впевнені, що хмельничани повинні слухати гарну музику.

«Я вирішила взяти участь у флешмобі, щоб підтримати християнський гурт «Kutless». Наша мета – привабити глядачів на концерт, нині ми роздавали безкоштовні квитки, – каже учасниця флешмобу Оксана Кошлань. - Ми за те, щоб люди слухали правильну музику, яка не створює негативних емоцій, а композиції «Kutless» - про добро і людяність». 

Як зазначив координатор проекту «PULSE. Хмельницький» Валерій Каспров, у Хмельницькому вони прагнуть організувати свято світового рівня, адже сюди приїде справжній зірковий гурт.

Учасники флешмобу організувались через соцмережі.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую