ye-logo.v1.2

Американський гурт “Kutless” зібрав у Кам’янці декілька тисяч своїх шанувальників

Культура 2926
Попри дощ, на концерт прийшло декілька тисяч шанувальників творчості "Kutless"
Попри дощ, на концерт прийшло декілька тисяч шанувальників творчості "Kutless". Фото: автора

Попри дощ, кам’янчани та гості міста прийшли на концерт з парасолями і відривалися на повну, адже окрім своїх хітів учасники гурту привезли з собою якісне музичне обладнання.

Християнський гурт завітав до Кам’янця-Подільського у рамках туру по Україні. Це вже друга за час існування “Kutless” поїздка містами нашої держави, попередня була минулого року. У 2015 році вони відвідали шість населених пунктів України. Цього разу турне передбачає одинадцять. Кам’янець став восьмим, куди завітали учасники всесвітньо-відомого гурту. “Kutless” уже виступав перед публікою Києва, Одеси, Херсону, Мелітополя, Запоріжжя, Кривого Рогу, Вінниці, попереду ще Чернівці, Тернопіль та Луцьк.

“Що нас найбільше вразило в Україні – це люди. Минулого року, після концертів вашими містами, ми зрозуміли що це успіх і почали обговорювати, як зробити так, щоб повернутися сюди знову”, - розповідає соліст Джон Самралл.
За його словами, виступи перед українською публікою, це не просто концерти, це рух, покликаний нести важливі цінності – пропаганда здорового способу життя, миру та любові до Бога.

Учасники гурту “Kutless” Джон Самралл та Джеймс Мід розповіли журналістів, що вражені наскільки гостинні та щирі українці

Джеймс Мід запалює публіку

“Те, що ми побачили у вашому місті, немає у нас. Унікальна історія, унікальні пам’ятки архітектури – все це вражає!Заради такого варто було проїхати таку відстань”, - зазначає Джеймс Мід.

У кого не було парасолі, танцювали під дощем

Упродовж більш ніж години концерту, публіка просто драйвувала від виступів гурту, підспівувала та танцювала. Приїхала до міста і «Міс Україна 2007» Ліка Роман, яка підтримує хлопців та пропагує цінності такі ж як і вони, а саме здоровий спосіб життя, мир та любов до Бога. Задля того, щоб шанувальники повністю розуміли сенс пісень, на площі, де відбувався концерт, встановили екрани на яких демонструвався переклад.

Соліст гурту Джон Самралл радо вітає кам'янецьку публіку

Поціновувачі творчості гурту відривалися на повну

Ірина КУЗНЄЦОВА,
Фото автора.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую