ye-logo.v1.2

Талановита молодь з усієї області змагатиметься за приз у 10 тисяч гривень

Культура 2280
Конкурс проведуть до Дня Незалежності України
Конкурс проведуть до Дня Незалежності України. Фото: з архіву

У Хмельницькому відбудеться перший фестиваль-конкурс мистецтв.

Вперше у Хмельницькому відбудеться всеобласний фестиваль-конкурс «Майстерня зірок — незалежній Україні!». В обласному центрі культури і мистецтва кажуть, що головною його метою є виявлення і підтримка талановитої і перспективної молоді. Тому щоб посприяти формуванню творчого потенціалу у підростаючого покоління, на Гран-прі конкурсу виділили 10 тисяч гривень, і по 5 тисяч гривень – на спеціальні призи для переможців у кожній з номінацій: «вокал», «хореографія», «інструментальний жанр», «оригінальний жанр» і «театральне мистецтво».

Три дні, з 20 по 22 серпня, у театрі імені Старицького серед учасників будуть проводити відбіркові тури. А вже 23 серпня відбудеться святковий Гала-концерт на майдані Незалежності.

Організатори кажуть, що участь у фестивалі-конкурсі можуть взяти як солісти, так і творчі колективи навчальних закладів, палаців та будинків культури, центрів дитячо-юнацької творчості і приватних студій. Головна умова – конкурсні твори повинні виконуватися українською мовою і відповідати темі фестивалю – «Мій дім – то волошкова й калинова Україна». Що цікаво, учасники будуть представляти одразу по два номери в номінації у своїй віковій категорії.

Також у рамках фестивалю відбудеться конкурс (для бажаючих вокалістів) на кращий відеоролик або кліп на пісню у виконанні конкурсанта. Всі відеоролики опублікують в групі фестивалю у мережі «Фейсбук» для голосування. Конкурсанту, який отримає найбільшу кількість балів, присудять приз глядацьких симпатій, а переможцям вручать сертифікати на трансляцію кліпу на обласних телеканалах.

Детальніше про фестиваль-конкурс мистецтв «Майстерня зірок – незалежній Україні!» можна дізнатися на сайті обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, або за телефонами: (0382) 72-08-32, 79-55-51. Також у положеннях конкурсу є зразок заявки для бажаючих стати учасниками, яку потрібно заповнити і надіслати на електронну адресу фестивалю-конкурсу до 1 серпня 2017 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую