ye-logo.v1.2

Юна хмельничанка пройшла у фінал нацвідбору «Дитячого Євробачення»

Культура 2387
Вітаємо Полліанну з виходом у фінал «Дитячого Євробачення»
Вітаємо Полліанну з виходом у фінал «Дитячого Євробачення». Фото: з архіву

Полліанна Рижак боротиметься за право представляти Україну у Грузії.

Обдарована дівчинка з Хмельницького, 13-річна Полліанна Рижак, увійшла в 10-ку кращих вокалістів України – стала фіналісткою «Дитячого Євробачення 2017».

«Тим, хто слідкує за вокальними талантами нашої країни ім’я Полліанни давно відоме. Напевне, немає жодної української сцени, яку б вона не підкорила. Велика кількість перемог на Всеукраїнських конкурсах, участь в телепроектах («Я-артист», «Крок до зірок», «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком, «Голос Діти»), престижні фестивалі за кордоном – їй вдається все. Своїм перемогам Полліанна завдячує викладачеві вокалу Рудь Наталі Миколаївні», – повідомили в обласній раді.

На відборі конкурсу дівчинка розповіла, що музикою почала займатися ще з чотирьох років. А зараз хоче поїхати на «Дитяче Євробачення» і перемогти, щоб про Україну знали не лише те, що тут війна, Поліанна хоче «показати країну у гарному світлі, так, як Джамала».

Наразі Полліанна готується до прямих ефірів, що відбудуться 25 серпня у міжнародному таборі «Артек» у Пущі Водиці. А підтримати дівчинку можна проголосувавши за неї у п’ятницю, 25 серпня, у прямому ефірі телеканалу «УТ 1». Кожен голос вирішуватиме, хто саме представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні у Грузії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую