ye-logo.v1.2

Фотозона «Я люблю Хмельницький»: 45 тисяч гривень і «не той» антураж

Культура 7589
На даний момент інсталяція ще повністю не встановлена
На даний момент інсталяція ще повністю не встановлена. Фото: автора

Нововстановлений знак не всім по душі.

У Хмельницькому з’явиться ще одна фотозона «Я люблю Хмельницький». Її наразі встановлюють біля центрального універмагу.

Ідея створити у нашому місті таку інсталяцію виникла у керівника ТзОВ «Торговельно-комерційна фірма «Хмельницький центральний універмаг» Миколи Дойчева. Відомо, що на цю конструкцію він витратив близько 45 тисяч гривень. Не стояли осторонь і самі хмельничани, які ще у вересні створили відповідну петицію на сайті електронних звернень.

«Такий надпис є майже у кожному обласному центрі. Чим гірше наше місто? Ця стела допоможе популяризувати Хмельницький», - розповіла Олеся Рузанова, представник комерційної фірми.

Іншої думки начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок.

«Загалом, ці стели вже не модні і копіювати інших нам не варто. Потрібно придумувати щось нове. Я за таке, на місці управління архітектури, штрафував би», - каже Василь Пилипович.

  

На дану інсталяцію витратили 45 тисяч гривень.

В управлінні архітектури Хмельницької міської ради повідомили, що погодження щодо місця встановлення цієї інсталяції вони не давали.

«Попередньо були розмови щодо цієї інсталяції. Щоправда її у місті мали встановити біля набережної Південного Бугу (перехрестя вулиць Кам’янецька та Прибузька). Але керівництво універмагу вирішило, що біля торгівельного центру ця інсталяція виглядатиме краще. На мою думку, там антураж не такий як хотілося б. Куди краще вона виглядала б біля річки», - каже Захар Пилипчук, виконувач обов’язків Управління архітектури та містобудування Хмельницької міської ради.

  

Наступного дня, а саме 22 листопада, істаляцію змонтували повністю.

Та, як з'ясувалося, погодження на розміщення фотозони таки давала міська рада. І підписував документ особисто заступник мера Андрій Бондаренко. Чиновник каже, підприємець звернувся з пропозицією встановити такий об'єкт і міська рада надала погодження з умовою, що той обіцяє піклуватися про благоустрій прилеглої території.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую