ye-logo.v1.2

"Без обмежень" у Хмельницькому: мужні рокери заспівали про любов

Культура 6081

Гурт презентував хмельничанам нову пісню.

У середу, 22 листопада, в Хмельницькому на сцені філармонії запалював рок-гурт «Без обмежень». Хлопці близько двох годин виконували для публіки найулюбленіші пісні з альбому «5 хвилин», а під кінець виступу заспівали новий сингл «Хочеш».

Хмельничани музикантів зустріли драйвом і гарним настроєм. Не зважаючи на те, що концерт розпочався майже на пів години пізніше, глядачі терпливо чекали поки музиканти будуть готові. Серед тих, хто прийшов на вечір романтичного року – більшість молодь. Були й справжні фанати рок-гурту. Одна з них Ірина.

Перед концертом вона купила собі сувенір від «Без обмежень» - наклейку з їхнім фото, і одразу ж приклеїла її на телефон. Дівчина нетерпляче чекає, коли запускатимуть в зал: «Я фанатка цього гурту з 2014 року. Тоді вперше почула їхню пісню «Без неї ніяк». З тих пір люблю всі їхні пісні та постійно їх слухаю, - розповідає Іра. - Раніше на концерті в «Без обмежень» не бувала, але бачила їхній виступ на фестивалі «Roсk&Buh». Тепер же згораю від нетерпіння знову почути їх вживу».

Перед виступом улюбленого гурту дівчата купили сувеніри з фотографіями кумирів

Вийшовши нарешті на сцену, артисти перепросили за те, що довелося їх зачекати через технічні несправності. Але одразу ж пообіцяли все компенсувати напрочуд гарним концертом. І слово вони дотримали. Музиканти грали, спілкувалися з залом, жартували, веселили всіх, а потім ще й заспівали з дітками.

«Мені подобається, коли ви ходите до нас на концерти з дітками. Адже гурт «Без обмежень» для всіх. І дітей треба привчати змалечку до гарної музики, - пожартував соліст гурту Сергій Танчинець. – Взагалі кожен може в піснях «Без обмежень» знайти щось своє. Адже більшість наших треків про любов, про кохання, взаємовідносини між чоловіком і жінкою».

 

 У Хмельницькому "Без обмежень" вперше провели власний концерт

І дійсно, музиканти заспівали найніжнішу пісню за існування гурту «На мелі», співали про нещасливе кохання («Викидаєш»), про вогники в дівочих очах («Твої очі»), виконали пісню «Тону», «5 хвилин». Мужні та відверті на вигляд рокери вразили своїм чуттєвим романтичним виступом.

Також одна з виконаних синглів на концерті була присвячена героям АТО. «Най би вже весна» - пісня для героїв, про героїв. «Це опис хлопчини, який зараз на фронті. Ми заспівали, про що він мріє, кого хоче побачити, за ким сумує, про що молиться, - зазначали артисти. - Це молитва до Бога».

Крім музичної частини зустрічі, музиканти весь час вели активну розмову з залом. Інколи навіть радились з публікою, які пісні їм виконувати. «Ми не вписали пісню «Полет» в програму туру, але на всіх концертах її постійно просять заспівати. Особливо на Західній Україні, хоча вона написана російською мовою, - говорить соліст «Без обмежень». - Розуміючи всю відповідальність перед нашими слухачами, до того як виконати цю пісню, просимо дозволу в залу».

Минулого року хлопці стали фіналістами шоу "Х-фактор"

Довідка: «Без обмежень» розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. У 2007 році «Без обмежень» випускають свій перший альбом «Underground», також знімають дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го гурт випустив альбом «#DИХАЮТОБОЮ». В лютому 2017 року музиканти презентували свій третій студійний альбом «5 хвилин».

На сьогодні гурт «Без обмежень» презентував більше 50 пісень, 8 кліпів, написав пісні гурту увійшли до саундтреків до декількох фільмів. Гурт бере участь у численних фестивалях і активно долучається до різноманітних соціальних проектів. У 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу «Х-фактор 7». Пісні та кліпи «Без обмежень» присутні в ефірі багатьох радіостанцій і телеканалів України. Кожен виступ «Без обмежень» – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше.

Соліст гурту Сергій постійно жартував з хмельничанами

У залі панувала драйвова атмосфера

"Без обмежень" вперше в нас виконали пісню "Хочеш"

Музиканти заспівали дві пісні "на біс"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую