ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 12-14 січня

Культура 4471
Плануйте вихідні разом з Сайтом Є.
Плануйте вихідні разом з Сайтом Є. . Фото: з архіву

Програма заходів.

Новорічні святкуванння у Хмельницькому тривають. Вже цими вихідними містяни відзначатимуть Маланку та Старий Новий рік – свято хоч не офіційне, але багате своїми звичаями і традиціями.

На хмельничан чекає вечір колядок, різдвяні вистави для дітей і дорослих, вечірки до Старого Нового року. Для меломанів протягом п’ятниці-суботи у місцевих закладах виступатимуть музичні гурти «Black Cat Bone», "Paradise City", "Кімната Гретхен", «Red Label».

Найближчими днями відбудеться кілька дегустацій, майстер-класів, пройде вечірка латинських танців. Також всім охочим розкажуть що таке «краудфандинг» і як він працює.

Для поціновувачів образотворчого мистецтва у кіноклубі "Візія" покажуть документальне кіно "Художники малюють", а у Центрі розвитку театру "Час Т" пройде читання сучасної української драматургії.

Також не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. До 14 січня у мистецькій залі музею історії міста Хмельницький (вул. Проскурівська, 30) діятиме виставка «Чарівне мереживо витинанки». Тож поспішіть глянути на чарівне мереживо з паперу хмельницьких майстринь. Також триває виставка новорічних іграшок у дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 67) «Сад ангельських пісень». У Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють низку експозицій: виставка робіт учасників обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів "Подільська палітра", виставка живопису, кераміки, скла з музейної колекції "Зимові канікули", експозиція "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставка живопису, скульптури з музейної колекції "Соборність України. Естафета поколінь".

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт "Є" зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (12 січня)

Фото: з архіву

Благодійний вечір колядок

Співати колядок на Різдво - традиційне явище. Із благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія управління Хмельницької єпархії УПЦ відбудеться благодійний вечір колядок.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Лекція "Майстерня Спільнокошту"

Протягом 1,5 години хмельничанам розповідатимуть про приниципи з якими працює платформа Спільнокошт, фокус спільнокошту, механіку роботи платформи, допоможуть зорієнтуватись в тому, чи підходить краудфандинг для вашого проекту, як працювати з заявкою, як готуватись до кампанії, як провести кампанію успішно.

Коли: 18:00-20:00

Де: Героїв Майдану, 38.

Вартість: безкоштовно

Фестиваль фермерських елів "Nine Saisons"

У Хмельницькому відбудеться унікальне знайомство з старовинним сотром пива "Сейзон" (або фермерський ель) - одним з найбільш старих європейських сортів пива родом з Бельгії.

Коли: 18:00

Де: Feelin'Good coffee, вул. Проскурівського Підпілля, 79.

Вартість: 200 гривень

Виступ гурту "Paradise City"

Для любителів рок-музики, меломанів і просто людей, які хочуть приємно провести час, у Хмельницькому виступить "Paradise City rock band". У їх виконанні прозвучать старі добрі хіти американського рок-гурту "Guns`N`Roses".

Коли: 20:00

Де: "Папапаб", вул. Франка, 10.

Вартість: безктоштовно

Концерт гурту «Black Cat Bone» (Київ)

«Black Cat Bone» – первісне, жорстке рокабіллі з нотками вестерну, красивими гітарними рифами і зубодробильною ритм-секцією. Музиканти проведуть сеанс худу і змусять танцювати до нестями.

Коли: 21:00

Де: «Гастро-бар 7.62», вул. Грушевського, 62

Вартість: безктоштовно

Субота (13 січня)

 

Фото: MusicInUA, facebook.com

Виступ кавер-гурту «Red Label»

Хмельницький гурт «Red Label» виступить в одному з закладів міста. Музиканти виконають рок-хіти таких відомих колективів як: «Red Hot Chili Peppers», «Deep Purple», «AC/DC», «Nirvana» та інших.

Коли: 20:00

Де: Папапаб, вул. Івана Франка, 10.

Вартість: безктоштовно

Виступ гурту "Кімната Гретхен"

"КІМНАТА ГРЕТХЕН" - улюблений український рок-гурт бунтівних працівників офісів, ностальгуючих радіоведучих та безжалісно юних літературних наркоманок.

Коли: 21:00

Де: "Гастро-бар 7.62", вул. Грушевського, 62.

Вартість: безктоштовно

Майстер-клас «Золоте дзеркало»

Хмельничан вчитимуть приймати себе як особистість. Ви дослідите ставлення до себе, до того, як ви себе оцінюєте і наскільки себе приймаєте. Крім того – зробите перші кроки до прийняття себе.

Коли: 11:00-12:30

Де: «Символдрама у Хмельницькому», вул. Герцена, 8.

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас «Токсичні відносини»

Вам розкажуть, як не продовжувати відносини, які отруюють життя. Сьогодні токсичними відносинами називають спілкування, в результаті якого одна людина усвідомлено або несвідомо "отруює" іншу, змушуючи її відчувати себе пригніченою, нікчемною, наляканою, використаною – варіантів негативних відчуттів може бути багато.

Коли: 13:00-14:30

Де: «Символдрама у Хмельницькому», вул. Герцена, 8.

Вартість: 100 гривень

Вечірка "Старий Новий рік"

На відвідувачів очікують вечірня програма, розваги, бармен та DJ. Зустріньте Старий Новий рік у веселій компанії.

Коли: 20:00

Де: Арт-кафе "Диканька", вул. Подільська, 93

Вартість: безктоштовно

Документальний фільм "Художники малюють"

Кіно презентує таких визначних фігур мистецтва ХХ століття, як : Джексон Поллок, Віллем де Кунінг, Енді Уорхол, Джаспер Джонс, Баррет Ньюман, Роберт Раушенберг та інші.

Коли: 17:00-18:00

Де: Хмельницький художній музей, вул. Проскурівська, 47.

Вартість: 5 гривень (для учнів), 10 гривень (для судентів і пенсіонерів), 20 гривень (для дорослих)

Вистава «Різдвяна ніч»

Хмельницьких дітлахів запрошують на святкову виставу у театрі ляльок. На ній вони проникнуться теплою атмосферою і краще відчують магію Різдва.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25 гривень, дітям до 2,5 років безкоштовно

Неділя (14 січня)

Фото: say-hi.me

Читання сучасної української драматургії

У Центрі розвитку театру "Час Т" проводитимуть читання сучасної української драматургії. Сучасні драми так само приваблюють, зачаровують і змушують відчувати. Переконайтеся самі!

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71, кім.36

Вартість: безктоштовно

Вистава «Уроки матінки Кози»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу за мотивами казки «Коза і семеро козенят». На ній малеча діїнається, як себе поводити, чому не потрібно відкривати двері сірому Вовку і ще багато корисного.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень, дітям до 2,5 років безкоштовно

Дегустація "Craft beer vs Craft Gastrocafe"

Прекрасна можливість для тих, хто давно мріє, але ніяк не потрапить на наші лекції-дегустації. 12 яскравих представників різноманітних сортів крафта. Від простого до складного, від блідого до інтенсивного. Імпортні та вітчизняні, але виключно гідні. Але найголовніше - кращі в місті бургери і брускетти, прекрасно поєднуються з цими вишуканими напоями.

Коли: 19:00

Де: Gastrocafe Craft, вул. Проскурівська, 44

Вартість: 250 гривень

Вечірка "Old NY Salsa Dance Party"

"Salsa Victoria" вчергове організовує вечір танців. "Дамо шанс старому-новому року приєднатися до нас! Пароль – Сальса - Бачата - Кізомба!", - кажуть організатори.

Коли: 17:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 7Б, 4-й під’їзд

Вартість: 30 гривень

Вистава "Дванадцять місяців"

Для меленьких хмельничан у Старий новий рік на сцені обласного театру імені Старицького покажуть казку про дванадцять місяців.

Коли: 12:00

Де: Обласний академічний театр імені М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую