ye-logo.v1.2

Відомий український фотохудожник Олександр Ляпін представить в обласному центрі виставку «Київ-2018»

Культура 2085
Виставку презентують 12 квітня
Виставку презентують 12 квітня. Фото: із фейсбук-сторінки Хмельницького музею-студії фотомистецтва

Виставку покажуть у музеї фотомистецтва.

У четвер, 12 квітня, у Хмельницькому відкриють виставку відомого фотохудожника, автора кількох фотобуків і фотокора «Укрінформу» Олександра Ляпіна. До обласного центру він привезе світлини із серії «Київ-2018». Окрім того, запланована лекція він фотографа.

«Міркування вищого порядку, а також консультація з професіоналами з вивчення майбутнього як минулого потягне за собою процес впровадження й модернізації подальших напрямків розвинення системи передбачення масової участі гуманоїдів в освоєнні Землі після зникнення людства, або синтезації іноземних істот з останніми людьми! Повсякденна практика показує, що модернізована форма організаційної діяльності протистоянню інопланетним істотам сприяє підвищенню актуальності напрямків прогресивного розвитку землян», - розповів автор про свою виставку організатором. 

Пан Олександр додає, що практичний досвід демонструє, що нова модель передбачення через сни організаційної діяльності гуманоїдів дозволяє нам виконати найважливіші завдання по розробці відповідних умов протистояння цій активізації по захопленню Землі. Даний проект є результатом активної візуалізації майбутнього можливого за допомогою організаційних практик матеріалізації мар просунутих медіумів, виконаний виключно реалістично й максимально науково з точки зору глобальних дестабілізацій Всесвіту. Як вказував доктор Хокінг, треба діяти швидко, бо залишилось 100 років.

Отож, виставку відкриють 12 квітня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вулиця Проскурівська, 56) о 16.00 годині. Вхід - вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую