ye-logo.v1.2

Гурт «Мотор’Ролла» презентував сингл, який могли виконати з однією співачкою

Культура 4535
Хмельницький гурт Мотор
Хмельницький гурт Мотор'Рола видала новий сингл "Надихай" і готує восени презентувати ще одну пісню. Фото: з архіву

Сергій Присяжний розповів про створення нової пісні та ймовірну появу нового альбому.

Хмельницький гурт «Мотор’Ролла» записав нову пісню, яка вже лунає на українських радіостанціях. Пісню «Надихай», автором слів і музики до якої є Тома Приймак, виявляється хмельничани могли заспівати не самі.

«Тоня Приймак - автор пісень нашої групи протягом 15 років, - розповідає вокаліст та гітарист «Мотор’Ролли» Сергій Присяжний. - У випадку з «Надихай», умовно кажучи, було навіть замовлення на пісню. З самого початку ініціатива була з боку однієї співачки, ім’я якої вже немає сенсу озвучувати. Вона захотіла заспівати спільну пісню з нами. І от, власне, з того все почалося. Я попросив Тому написати текст, після чого вона мені надала його вже заспіваним. Зробив аранжування, запропонував співачці. Але та сказала, що якось занадто складно в плані гармонії, потрібно все спростити, трохи змінити. Після чого я відмовився від ідеї спільної пісні, залишив її для «Мотор’ролли».

Читайте також: Фестиваль «Rock&Buh»: день третій та перерва на… рік

«Надихай» - це перша нова пісня хмельничан у цьому році. Торік вони презентували дві - «Love» та «Лінія». Невже попереду «Мотор’Ролла» планує випустити новий альбом? «По суті, вже три сингли «засвічені» і зараз ведеться робота над четвертою піснею в студії. Її хочемо презентувати на початку осені, - продовжує Сергій. - Ми обрали таку політику: робимо сингли для радіостанцій, а, коли їх набирається критична маса, сідаємо в студії та дописуємо решту. Таким чином видаємо альбом. Має бути десь половина синглів, і тоді закриваємося на місяць в студії й працюємо над альбомом. Матеріалу багато. А ось часу та грошей – не завжди вистачає».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую