ye-logo.v1.2

Фестиваль «Rock&Buh»: день третій та перерва на… рік (ФОТО+ВІДЕО)

Культура 8479

У Хмельницькому завершився другий фест, який проходив на березі Південного Бугу.

«Rock&Buh 2018» - то вже історія. Адже попереду - «Rock&Buh 2019». Утім, яким буде майбутній фестиваль, поки говорити зарано. А ось той, що минув, схоже претендує на звання одного із найкращих фестів під відкритим небом в Україні.

Якщо у перший день хедлайнером фесту були «Воплі Відоплясова», а в другий – «Антитіла», то в заключний день такими гуртами можна назвати щонайменше два. І все вони… хмельницькі!

Третій день фестивалю «Rock&Buh» відкривав виступ команди з Луцька «Motanka». Українські мотиви та автентичні музичні інструменти з сучасним звучанням «запалили» публіку фестивалю. А тому, коли на сцені вийшли гості з Великої Британії – гурт «Lost Gravity», здавалося, що їм навіть грати не потрібно – молодь «відрливалася» на повну.
До речі, для «Lost Gravity» це не лише перший фестиваль формату «open air» (під відкритим небом), а й взагалі перший візит в Україну. Англомовні «рокери» говорили, шо їм дуже сподобалася наша країна, а в Хмельницький вони просто закохалися.

Гурт «Motanka».

На фестивалі «Rock&Buh» можна було зустріти й лицаря в обладунках...

... й людину в кепці, яка пила пиво через трубочку.

А біля сцени молодь просто шаленіла від гуртів, що виступали.

«Lost Gravity»

Ну, а після британців… хмельницький гурт «Krut». Нещодавно вони відіграли концерт в обласній філармонії разом із оркестром, і ось, вперше, саме на фестивалі в рідному місті презентували, перетворили велику сцену в величезний зал філармонії. Вокалістка гурту Марина Круть не раз висловлювала зі сцени задоволення від сприйняття публікою її пісень. А на завершення виступу навіть знімала відео на свій телефон.

Гурт «Krut» виступив разом із оркестром.

Марина Круть.

Фото на згадку - проект «Krut» та міський голова Олександр Симчишин.

Вражені атмосферою фесту «Rock&Buh» були й кияни з гурту «Фіолет». А тому й не дивно, що після свого виступу хлопця «вляглися» на сцені та зробили селфі з публікою.

Гурт «Фіолет».

Ну, а на малій сцені можна було почути одного з організаторів фестивалів «Rock&Buh» та «Республіка» Андрія Зоіна.

Під час виступу «Мотор’ролли» публіка не раз «запалювала» ліхтарики.

Сергій Присяжний, фронтмен гурту «Мотор’ролла».

Ну, а на завершення всіх трьох днів… хмельницький гурт «Мотор’рола». Не встигли хлопці вийти на сцену, як публіка одразу ж почала вимагати заспівати пісню «8-й колір». Заспівали. Але вже під завісу всього фесту. Та ще й з Мариною Круть.

Отож, другий фестиваль «Rock&Buh» завершився. Наступного року на березі Підвенного Бугу знову лунатиме рок, знову співатимуть та підтанцьовуватимуть. А поки… перерва на рік. Утім, попереду в Хмельницькому буде ще один відомий фестиваль – «Республіка», на якому, між іншим, виступлять чимало гуртів, які були на «Rock&Buh».

Другий фестиваль «Rock&Buh» завершився...

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую