ye-logo.v1.2

Андрій Романіді одружився

Культура 12850

У суботу, 12 лютого, власне весілля відгуляв відомий хмельницький співак, фіналіст «Шансу» та «Україна має талант-2», телеведучий Андрій Романіді. Його обраницею стала модна дизайнерка інтер’єрів, власниця рекламного агенства «Депо» Ольга Бексяк.

Молодята познайомилися ще шість років тому. Оля, яка тоді працювала у хмельницькому представництві телеканалу «Інтер», часто заходила у кафе «Прем’єра», де вечорами виступав студент Технологічного університету «Поділля» Андрій Романіді. Одного разу, забігши посеред дня до бару на каву, Оля почула за спиною голос, який шукала для озвучки рекламного ролика. Обернувшись, зустрілась поглядом із Андрієм, і запитала: «Ви б не хотіли стати голосом каналу «Інтер»?». Андрій одразу ж погодився. Спільна робота дедалі більше зближувала молодих людей, і, врешті-решт, вони почали зустрічатися.

Через якийсь час їхні дороги не надовго розійшлися. Але вже влітку 2009 Романіді знову почав з’являтися на людях з симпатичною блондинкою Олею, а потім і взагалі переїхав жити до неї. Влітку минулого року, на своє тридцятиріччя, яке вони з Олею відсвяткували в одному із найрозкішніших готелів на курорті Трускавець, Андрій освідчився і запропонував дівчині руку й серце. Каблучка з невеличким діамантом, яку подарував коханий Олі на заручини, стала доказом серйозності намірів співака.

І ось молоді люди, нарешті, відгуляли власне весілля. Усе, як у людей – біла сукня та фата на нареченій, костюм-трійка на нареченому, прикрашений білий «Мерседес», реєстрація шлюбу у місцевому ВРАГСі, фотосесія та випускання білих голубів... А потім весільний банкет у нещодавно облаштованому банкетному залі спортивно-розважального клубу «СВ», де зібралося чимало хмельницьких «зірок» та інших знаменитостей, які прийшли того дня привітати відому пару. Свідками на весіллі стали Олена Польова з чоловіком Олегом Фіщуком. Були тут і майже усі хмельницькі зірки та їхні другі половинки.

Сюрпризів цього дня було чимало. Окрім пісенних дарунків від колег по сцені, Андрію та Ользі друзі презентували кліп виробництва творчої групи «Fonar-Studio». У головних ролях у ньому знялися як самі молодята, так і діти Олі – Маша та Саша, подружки нареченої. Величезну картину-фотопортрет молодят презентувала їм родина Іванових – відомі фотохудожник Сергій Іванов та тележурналістка, начальник відділу внутрішньої політики Хмельницької обласної адміністрації Валентина Іванова-Моісеєнко. Донька Маша подарувала батькам на весілля східний танець, і заслужила оплески усіх присутніх гостей.

Ну а першу шлюбну ніч Андрій Романіді та його молода дружина Оля провели у найкращому номері готелю «Центральний», добу в якому у вигляді подарунка підніс кум нареченого Андрій Клименко.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую