ye-logo.v1.2

У Нетішині втретє відбудеться міжнародний фестиваль «Вернісаж. ЕнергоФест»

Культура 4046
Фестиваль відбудеться втретє у Нетішині
Фестиваль відбудеться втретє у Нетішині. Фото: із фейсбук-сторінки "Вернісаж.ЕнергоФест"

Приурочать фест до Дня міста.

У середині вересня в Нетішині відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест». Як розповідають організатори, цьогоріч надійшла рекордна кількість заявок на участь у фесті – понад 200 з 20 областей України, а також з Грузії, Молдови, Литви та Румунії.

«До Дня міста,13-15 вересня, на головній сцені Нетішина відбудеться фестиваль пісні «Вернісаж. ЕнергоФест», який три роки тому започаткувала родина Ольги та Олексія Дьячиних. Протягом конкурсної програми виступлять солісти, тріо та вокальні колективи у молодших вікових категоріях «А» і «В», середній віковій категорії «С», старшій віковій категорії «D» та у категорії «Малі вокальні форми»», - розповідає прес-секретар фестивалю Катерина Костецька.

За її словами, родзинкою ЕнергоФесту будуть майстер-класи, зустрічі з відомими творчими особистостями, пізнавальні екскурсії. Серед зіркових гостей танцюрист Олександр Лещенко (танцювальне шоу «Майданс»), який проведе майстер-клас з танцю. Вокалу навчатиме Ірма Гвініашвілі – член журі, педагог відомих зірок українського шоу-бізнесу таких як Іларія, Іван Дорн, Еріка, Надія Дорофеєва "Время и стекло".

«Оцінювати майстерність конкурсантів буде професійне журі. Серед них представники не тільки України, ай Білорусі, Грузії та Молдови, Литви. Цьогоріч ряди журі поповнить зіркова гостя учасниця телевізійних шоу «Голос країни. Нова історія» Іларія. Зірка українського шоу-бізнесу не лише оцінюватиме молодих виконавців конкурсу, але й заспіває з учасниками фесту на одній сцені»,- додає Катерина Костецька.

Організатори музичного видовища обіцяють ще багато несподіванок уподовж трьох конкурсних днів. Окрім того, переможці у своїх номінаціях отримають подарунки. Минулого року це були дипломи, кубки, сертифікати на покупки у магазинах мобільного зв’язку та сувеніри. Що цього року чекає на юних виконавців, поки тримають у секреті.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую