ye-logo.v1.2

Друге життя: у Хмельницькому розмальовують стіни літнього кінотеатру у парку Чекмана

Культура 4620
Верхню частину також розмалюють
Верхню частину також розмалюють. Фото: автора

Всередині будівлі – скейт-парк.

Близько тижня в обласному центрі розмальовують фасад літнього кінотеатру, що в парку Чекмана. Про це розповів "33 каналу" голова ГО «Територія» Андрій Зоїн, який і є ініціатором арт-проекту.

За його словами, незабаром приїздять художники, які займуться оздобленням всередині будівлі. Окрім цього, наразі митці відновлюють малюнок на бетонній стіні у Молодіжному парку (набережна річки Південний Буг).

«Ми малюємо фасад, бо він буде більше для дітей, а всередині над малюнками будуть працювати запрошені художники. Там тематика буде близька до скейтбордингу, графіті. Плануємо домалювати також бетонну стіну у Молодіжному парку», - зазначив Андрій Зоїн.

На бетонній стіні відновили малюнок козаків на чайці

Як повідомляють у міськраді, реалізація цього творчого задуму вдалась завдяки участі ГО «Територія» у проекті «Громадські ініціативи». Таким чином організація отримала частину необхідного фінансування із міського бюджету - 95 000 гривень. За них мали закупити усі необхідні матеріали і розмалювати кілька об'єктів в обласному центрі. Серед них бетонна стіна у Молодіжному парку та літній кінотеатр у парку Чекмана. Другу чистину коштів надасть сама громадська організація, їх мають сплатити художникам за нанесення малюнків.

Стіну ще домалюють
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую