ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 22-28 жовтня

Культура 2593
Новий тиждень - нові враження
Новий тиждень - нові враження. Фото: Freepik

Програма заходів.

Цього тижня найбільше цікавих подій хмельничанам запланували на вихідні, але й у будні буде чим зайнятися. Відкриття нової мистецької виставки, презентація детективу, круглий стіл на тему булінгу – усе чекає на вас найближчими днями. Не обійдеться без виступів улюблених гуртів та яскравих концертів.

Протягом двох днів у нашому місті триватиме виставка котів, тож усіх любителів пухнастиків запрошують відвідати захід. В обласному художньому музеї проведуть нічну екскурсію, а литовський театр ляльок безкоштовно покаже цікаву виставу для дітей і дорослих.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва експонують виставку живопису та скульптури «Мелодія пластики» Миколи Сівака. Виставку Міжнародного Салону Художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2018» відкрили у музеї-студії фотомистецтва. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку "Диво-звірі Марії Приймаченко".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (22 жовтня)

Фото: TeNews

Презентація програм ThinkGlobal

Відбудеться зустріч із розробниками навчальних програм школи ThinkGlobal. Інноваційні навчальні програми ThinkGlobal інтегровані напрацювання навчальних програм Великобританії, Канади, Австралії та Сінгапуру, а також враховані всі вимоги та стандарти програм Міністерства освіти і науки України.

Коли: 18:00

Де: вул. Гагаріна, 37

Вартість: безкоштовно

Вівторок (23 жовтня)

Фото: hm.oblast.online

Виставка "Диво-звірі Марії Приймаченко"

Представлені в залі роботи — це квіткові композиції, сюжетні картини, зображення фантастичних звірів. Розписи виконані на ватмані гуашшю з додаванням клею ПВА, аби фарба міцніше трималася на папері. Художниця стверджувала, що образ народжувався у неї в уяві. Потім вона переносила його на аркуш і працювала з кольором, який мав у її творчості глибоке символічне значення. Світ людей, їх вчинки Марія Приймаченко відтворювала в образах фантастичних істот, називаючи їх цілком реально: ведмідь, мавпочка, вовчиця, куропатка тощо. Втім, серед них трапляються й суто «приймаченківські» істоти: чаплун, бо чапає; лякаха, бо лякає...

Коли: 10:00-18:30

Де: обласний художній музей, вул. Проскурівська 47

Вартість: дорослим - 20 грн, учням - 8 грн, студентам і пенсіонерам - 10 грн

Середа (24 жовтня)

 

Фото: 5 канал

Круглий стіл "Булінг боїться розголосу"

Булінг, жертвами якого стають підлітки, боїться розголосу. Саме тому вирішили протидіяти йому тим, що будуть про це говорити максимально відверто. Круглий стіл відбуватиметься для попередженння і протидії булінгу в молодіжному середовищі. За круглим столом зберуться разом із фахівцями Патрульної поліції, психологами, представниками молодіжних організацій, педагогами, а головне, з молоддю.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Показ фільму «Готові на все. Екстермінатор»

«Готові на все. Екстермінатор» — комедія, знята в 2017 році польським режисером Міхалом Рогальським. Фільм розповідає про давніх друзів ще з часів дитинства, які з часом збираються знову, щоб реактивувати свій музичний гурт „Екстермінатор” і зробити блискучу музичну кар’єру. Однак в дійсності амбіції молодості та доросле життя відрізняються. Обставини складаються таким чином, що друзі змушені виступати на святкових гуляннях, виконуючи музичні твори, далекі від репертуару рок-музикантів.

Коли: 19:15

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Четвер (25 жовтня)

Фото: osvita.uz.ua

«Вступ в ІТ» для ІТ-початківців та студентів

Подію організовує кластер міста. Що очікується: знайомство з актуальними ІТ напрямками та компаніями міста; історії успіху вчорашніх студентів, а сьогодні затребуваних спеціалістів; можливість задати будь-які питання, що тебе турбують; інформація про іт курси та дні відкритих дверей кращих компаній міста.

Коли: 11:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: безкоштовно

Презентація книги Олександра Шелепала "Шакал"

Детектив розповідає про двобій групи вкраїнських патріотів, знайомих читачеві з книжки автора «На кордоні ходять чорні пси», з агентами Москви та найнятою ними бандою.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (26 жовтня)

 

Фото: facebook.com

Виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка

Виставка «Поміж білим і чорним» представить живописні полотна Ігор Бадяк. Це своєрідне аналітичне дослідження митця в царині взаємодії кольору, гри світла і тіні.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обалсний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Кімната Гретхен"

"Кімната Гретхен" із акустичним концертом у ПаПаПабі. "Кімната Гретхен" — рок-джедаї з космічної столиці України. Гурт презентує #PianoUnplugged версію пісень з альбому #Гравітанці, а також виконає старі пісні в зовсім новому звучанні. Повна розгерметизація чекає на відвідувачів, максимально наближаються до космосу.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Ляльковедення по-литовськи: прес-конференція театру ляльок «?IZ»

У рамках гастрольного туру по містах України, литовський театр ляльок «?IZ» прагне ближче познайомитися з українською публікою. Кредо театру - "хочемо бачити сяючі очі глядачів, глядач повинен торкнутися ляльки!", тому в гастролі з театром відправилася не тільки вистава “Дурна Гуска” (яку театр гратиме в Хмельницькому), але й інші ляльки театру.

Коли: 18:00Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська 2

Вартість: безкоштовно

Субота (27 жовтня)

Фото: Pohnews.org

Виставка котів 2018

Виставка котів 2018 в м.Хмельницькому буде проходити 27-28 жовтня. Цієї осені запрошують усіх охочих на зустріч із пухнастиками.

Коли: 11:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська, 109/1

Вартість: дорослого квитка 50 грн, дитячого - 25 грн, дітям до 6 років безкоштовно

Вистава "Дурна Гуска" від литовського театру ?IZ

Весела, добра та дуже атмосферна вистава "Дурна Гуска" (за мотивам казки "Что за птица?" В Сутєєва), приїхала в Україну з Литви, аби познайомити українських глядачів різного віку зі смішними і дуже яскравими персонажами, що живуть у гарному Ляльковому Домі поблизу литовського міста Рокішкіс. Казка, яку взято за основу вистави, оповідає історію однієї Гуски, яку вічно щось не влаштовувало у собі - вона постійно бралася обмінюватися з кимось то крилами, то дзьобом, то хвостом... Усім озером сміялися з Дурної Гуски! Та чи зупине її щось на шляху смішних змін? 

Коли: 17:30

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Холодне сердце"

«Холодне серце» - масштабна постановка від одеського продюсерського центру «Made in Odessa» - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і найкасовішого за всю історію компанії «Walt Disney». Історія здивує новими фактами: появою героїв, із якими глядач не був знайомий раніше й несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій. «Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 180-490 гривень

Нічна екскурсія-містерія «Страаашно красиво»

Halloween - наймістичніша ніч року, час буйства містерій й таємниць, яка от-от запросить наше місто та його мешканців на пошуки жахів і містики. Особливим місцем страхітливого пошуку стануть будівлі, у яких й досі чутно зойки привидів павутинних легенд нічного Проскурова.

Коли: 19:00Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 40 гривень

Halloween Party

Відкриття сезону вечірок. Сезон відкриватимуть гурт "TOLOKA", таємничий ліс із лісовими мавками, шалена музика, скажені танці, призи та гості.

Коли: 20:00

Де: Паб "Union Jack", вул. Проскурівська, 16

Вартість: безкоштовно

Неділя (28 жовтня)

Фото: List.in.ua

Вистава «Одруження» (ПРЕМ'ЄРА)

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую