ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 26-28 жовтня

Культура 2370
Цими вихідними хмельничани святкуватимуть Хелловін
Цими вихідними хмельничани святкуватимуть Хелловін. Фото: lajajakids.com

Програма заходів.

Попереду вихідні, а значить - пора відпочити. Хмельничанам на найближчі дні запланували чимало цікавих заходів, щоб активно і приємно провести своє дозвілля. Обіцяють події на будь-який смак як для дорослих, так і для малих.

Одразу дві нові мистецькі виставки незабаром відкриють у Хмельницькому. У суботу пройде кілька цікавих майстер-класів, будуть яскраві дитячі вистави. Цього ж дня в нас виступить литовський театр ляльок з безкоштовною виставою для всієї родини. 

Хоч українці не так давно почали святкувати Хелловін, у багатьох закладах міста цими вихідними проведуть тематичні вечірки. А в обласному художньому музеї відбудеться нічна екскурсія-містерія, де гості особисто зустрінуться з усіма жахіттями музейних залів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва експонують виставку живопису та скульптури «Мелодія пластики» Миколи Сівака. Виставку Міжнародного Салону Художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2018» відкрили у музеї-студії фотомистецтва. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку "Диво-звірі Марії Приймаченко".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (26 жовтня)

Фото: facebook.com

Виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка

Виставка «Поміж білим і чорним» представить живописні полотна Ігор Бадяк. Це своєрідне аналітичне дослідження митця в царині взаємодії кольору, гри світла і тіні.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обалсний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Виступ Dandies, Rude Jokes

На сцені клубу будуть грати дві запальні банди: Dandies з сонячного Кишинева. Рок-н-рол-дует, маючи в основі тільки гітару, контрабас та запальний жіночий вокал міцно качає навіть найфлегматичніших гостей закладу. Rude Jokes із стольного граду Києва. Команда пропонує поєднання драйвових рокабільних та рок-н-рольних ритмів дещо з барвами мелодійності фолку, і це все смачно замішане на блюзові основі практично із дельти Міссіссіппі і техаських полів. Цей стиль хлопці називають - texabilly blues! Г

Коли: 21:00

Де: Hot Club, вул. Подільська, 93

Вартість: 75 гривень

Виступ гурту "Кімната Гретхен"

"Кімната Гретхен" із акустичним концертом у ПаПаПабі. "Кімната Гретхен" — рок-джедаї з космічної столиці України. Гурт презентує #PianoUnplugged версію пісень з альбому #Гравітанці, а також виконає старі пісні в зовсім новому звучанні. Повна розгерметизація чекає на відвідувачів, максимально наближаються до космосу.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Ляльковедення по-литовськи: прес-конференція театру ляльок «СІZ»

У рамках гастрольного туру по містах України, литовський театр ляльок «?IZ» прагне ближче познайомитися з українською публікою. Кредо театру - "хочемо бачити сяючі очі глядачів, глядач повинен торкнутися ляльки!", тому в гастролі з театром відправилася не тільки вистава “Дурна Гуска” (яку театр гратиме в Хмельницькому), але й інші ляльки театру.

Коли: 18:00Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська 2

Вартість: безкоштовно

Субота (27 жовтня)

Фото: lajajakids.com

Виставка котів 2018

Виставка котів 2018 в м.Хмельницькому буде проходити 27-28 жовтня. Цієї осені запрошують усіх охочих на зустріч із пухнастиками.

Коли: 11:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська, 109/1

Вартість: дорослого квитка 50 грн, дитячого - 25 грн, дітям до 6 років безкоштовно

Відкриття виставки "Фасади"

Навколо місто, фактури, змісти, замішані історії в один сюжет
і зафіксовані в портрет фасаду - кам'яного, скляного, бетонного саду. Образотворча мова виставки: фотографія, відео-арт.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Носоріг та Жирафа"

Історія дружби високої стрункої Жирафи та куцоногого Носорога. Їх пересварила заздрісна й лукава Мавпочка, але допоміг чародій Марабу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 28-30 гривень

Вистава "Дурна Гуска" від литовського театру СIZ

Весела, добра та дуже атмосферна вистава "Дурна Гуска" (за мотивам казки "Что за птица?" В Сутєєва), приїхала в Україну з Литви, аби познайомити українських глядачів різного віку зі смішними і дуже яскравими персонажами, що живуть у гарному Ляльковому Домі поблизу литовського міста Рокішкіс. Казка, яку взято за основу вистави, оповідає історію однієї Гуски, яку вічно щось не влаштовувало у собі - вона постійно бралася обмінюватися з кимось то крилами, то дзьобом, то хвостом... Усім озером сміялися з Дурної Гуски! Та чи зупине її щось на шляху смішних змін?

Коли: 17:30

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Холодне сердце"

«Холодне серце» - масштабна постановка від одеського продюсерського центру «Made in Odessa» - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і найкасовішого за всю історію компанії «Walt Disney». Історія здивує новими фактами: появою героїв, із якими глядач не був знайомий раніше й несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій. «Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 180-490 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Театр ляльок підготував нову виставу - «Бебі-бум». Кличуть малечу 1,5-3 років.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Майстер-клас “Як стати програмістом?”

Як зрозуміти, що програмування – це ваше? Чи під силу кожному займатися програмуванням? Чи варто вам стати програмістом? У програмі: 5 порад для тих, хто хоче стати програмістом з нуля; покрокова інструкція; 10 секретів від професіонала: Як правильно спланувати своє майбутнє в IT; що потрібно, щоб знайти хорошу роботу програмістові?

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна академія "ШАГ", вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Нічна екскурсія-містерія «Страаашно красиво»

Halloween - наймістичніша ніч року, час буйства містерій й таємниць, яка от-от запросить наше місто та його мешканців на пошуки жахів і містики. Особливим місцем страхітливого пошуку стануть будівлі, у яких й досі чутно зойки привидів павутинних легенд нічного Проскурова.

Коли: 19:00Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 40 гривень

Halloween Party

Відкриття сезону вечірок. Сезон відкриватимуть гурт "TOLOKA", таємничий ліс із лісовими мавками, шалена музика, скажені танці, призи та гості.

Коли: 20:00

Де: Паб "Union Jack", вул. Проскурівська, 16

Вартість: безкоштовно

Неділя (28 жовтня)

Фото: YouTube

Дитяча вистава "Дюймовочка"

Це казка про крихітну дівчинку, яка з'явилася з квітки, - Дюймовочку. Спочатку її вкрала мерзенна жаба, аби зробити нареченою свого сина. Потім на ній захотів одружитися жук, а польова миша вже навіть посватала за крота. Однак Дюймовочку рятує ластівка. на своїх крилах вона приносить дівчинку в країну чарівних ельфів. А там Дюймовочка знаходить щастя з принцом ельфів.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Вистава «Одруження» (ПРЕМ'ЄРА)

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Перегляд відео науково-популярної тематики

Умикай науку – захід спрямований на популяризацію науки та поширення сучасних наукових ідей. Наша мета показати широкому загалу, що наука – річ цікава та модна.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 73

Вартість: за програмою «Pay what you want»
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую