ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 23-25 листопада

Культура 2315
Наступають довгоочікувані вихідні, всім гарног відпочинку
Наступають довгоочікувані вихідні, всім гарног відпочинку. Фото: uFest.in.ua

Програма заходів.

 Сьогодні до Дня пам'яті жертв голодомору та політичних репресій у Хмельницькому відбудеться година пам'яті біля Ангела Скорботи. Завтра ж хмельничан запрошують взяти участь у Скорботній ході.

Традиційно, щоб ви могли активно та цікаво провести свої вихідні, у місті запланували чергову порцію заходів на будь-який смак. Будуть яскраві вистави, корисні майстер-класи для дорослих і дітей, лекції, конференції. У неділю в Хмельницькому пройде фестиваль сім'ї.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». В обласному художньому музеї діє мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля». Виставку фотографій «Стінопис: вулицями США» можна переглянути в обласній науковій бібліотеці, а у виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва демонструють виставку фотографій, присвячених пейзажам Грузії “Дарунок Бога”. В арт-центрі "Масло" діє художня виставка "Backstage".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (23 листопада)

Фото: з архіву редакції

Мітинг-реквієм "Пам'ять серця"

Не маємо права заплющувати очі на трагічне минуле нашого народу, тому запрошують стати частиною мітингу-реквієму до Дня пам’яті жертв Голодоморів «Пам'ять серця».

Коли: 15:00

Де: Пам'ятник "Ангел скорботи", вул. Проскурівська, 61

Вартість: безкоштовно

Камерний концерт "Висоцький"

"Высоцкий - это как первая сигарета, первая пластинка The Rolling Stones или The Beatles. Первое и то, что запомнится на всю жизнь ", - Олексій Горбунов. У день пам'яті Володимира Висоцького О. Горбунов представить концерт, присвячений генію. ПІд час виступу Олексій не лише читатиме вірші, спілкуватиметься з публікою, а й розкаже цікаві невидумані історії із закулісного життя.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 200-580 гривень

Семінар "Балансири в роботі з дітьми раннього віку і аутистами"

Одноденний семінар стане корисним для батьків і фахівців, які працюють з дітьми-дошкільнятами й дітьми що страждають аутизмом.

Коли: 9:00

Де: Благодійний фонд "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3

Вартість: 1500 грн

English Speaking Club: Thanksgiving Potluck

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: Thanksgiving Potluck.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Ознайомча лекція "Професії в ІТ"

Вашого підлітка цікавить ІТ-сфера, але ви не знаєте, які професії у ній існують і які дають перспективи? Лекція буде цікава підліткам, які стоять перед вибором майбутньої професії.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 10

Вартість: безкоштовно

Субота (24 листопада)

Фото: з архіву редакції

Скорботна хода

Скорботна хода з майдану Незалежності по вул. Соборній, Проскурівській. Панахида та покладання квітів, композицій з колосків та свічок до пам’ятника жертвам політичних репресій та голодомору «Ангел Скорботи».

Коли: 16:00

Де: Майдан Незалежності; Пам’ятник «Ангел Скорботи»

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "SOS. Перехідний період у підлітків!"

Підлітковий період - найскладніший у житті кожної людини. Як допомгти дитині прожити його без травм? Роль мами й тата, допомога чи травма? Булінг! Як розпізнати і що робити? Істерика в підлітковому віці. Чому так буває? Що робити? Складний перехідний період - найактуальніший запит на коуч-сесіях у батьків.

Коли: 11:00

Де: Кав'ярня-кондитерська "Zerno", вул. Свободи, 55

Вартість: 200 гривень

Дитяча вистава "Троє поросят"

Були собі троє поросят ніф-Ніф, Нуф-Нуф та Наф-Наф. Усе літо вони бавилися в зеленій травичці, грілися на сонечку й ніжилися в калюжах. Але прийшла осінь й довелося думати, де б то зимувати. Ніф-Ніф зробив собі будиночок із соломи - так найпростіше і найшвидше. Нуф-Нуф теж зробив, правда, із гілок і тонких лозинок. А от Наф-Наф натягав каміння, місив глину, не поспішаючи, старанно будував собі будинок - надійний, міцний. Навідався до них Вовк.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Сюжети прості і зрозумілі малюкам.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Конференція "Фестивальна майстерня-2018"

Фестивальна майстерня: як фестивалі допомагають розвитку бізнесу та громад. Формат: конференція (загальна частина + 3 паралельних воркшопи). Спікери: лідери команд та ідейні натхненники найвідоміших українських фестивальних та інших мистецьких проектів.

Коли: 9:30

Де: Дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул. Гагаріна, 65

Вартість: 200 гривень

Курс "Домедична допомога дітям"

Згідно зі статистикою третина нещасних випадків відбувається з дітьми, коли вони перебувають вдома або "під наглядом" дорослих, тому головне завдання близьких та рідних - забезпечити безпеку дітей і запобігти біді. Помилково думати, що діти є зменшеною копією дорослих і достатньо дати ліки в зменшених пропорціях. Адже в екстреній ситуації вони потребують зовсім іншої допомоги. Найкраща інвестиція у дитину - це навчитись рятувати її життя.

Коли: 10:00

Де: Вул. Подільська, 124

Вартість: 500 грн.(при оплаті в день тренінгу 550 грн)

Треніг "Перша допомога дітям"

Учасники навчаться надавати допомогу дітям до приїзду швидкої. Із досвідченими тренерами це буде легко та цікаво. Тренінг побудований на рекомендаціях та протоколах Європейської ради реанімації. Поспішайте - кількість мість обмежена.

Коли: 12:00Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 гривень

Тест-драйв річних курсів у Комп'ютерній Академії «ШАГ»

Запрошують усіх від 15 до 55 років на тест-драйв курсів: тестування ПЗ; розробка і просування WEB-проектів; професійна візуалізація та моделювання в Autodesk 3ds Max.

Коли: 13:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Свято улюбленого Ведмедика

Казкове свято улюбленого Ведмедика для діток 2-3 та 4-6 років. Для малюків у програмі: інтерактивна вистава; цікаві активні ігри та розваги; міні-майстер-клас та море позитиву. Обов'язково взяти з собою свого ведмедика.

Коли: 10:00

Де: Казковий світ, вул. Нижня Берегова, 45а

Вартість: 100 гривень

Заняття "Крута наука"

Цієї суботи одним із експериментів буде виготовлення силікатного саду. Цікаво? Приєднуйтесь.

Коли: 11:00, 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Неділя (25 листопада)

Фото: vn.20minut.ua

Podillia Family Fest

Програма фестивалю: відкриття виставки-ярмарку; майстер-клас "Щасливі разом, або Бути в парі, залишаючись собою" Жанни Сенчук; майстер-клас "Закони успіху сімейного бюджету" Вікторії Мухи; майстер-клас "Сім'я. Танок чи Танки?"Оксани Черненко; майстер-клас "Мудрі батьки" Ольги Арзуманової-Д'Аржанкур; показ тенденцій нового сезону: дитячої та святкової, вечірньої та весільної індустрії, вечірнє шоу міжрегіональний конкурс "Сім'я року 2018".

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Дитяча вистава "Легенда про вірність"

Актори театру ляльок "Дивень" підготували виставу "Легенда про вірність" маленьким поціновувачам мистецтва.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитка: 28-30 гривень

Поетична програма "Великая и забытая в поэзии Серебряного века"

11 листопада цього року відбулася подія, яка для багатьох залишилося непомітною - пройшло рівно сто років після закінчення Першої Світової війни. У театральному центрі відбудеться літературне читання поезії, присвяченій цим страшним подіям. Читає Сергій Трояновський, режисер моно-театру «Голос».

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: «Pay what you want»

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую