ye-logo.v1.2

Солістка гурту "Толока" з Кам'янця-Подільського встановила голосовий рекорд України

Культура 5768
В Києві був зафіксований рекорд України "Відтворення найнижчої ноти жіночим голосом"
В Києві був зафіксований рекорд України "Відтворення найнижчої ноти жіночим голосом". Фото: kam-pod.gov.ua

Авторка рекорду - Катерина Таірова.

Учора міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич вручив відзнаку викладачці дитячої музичної школи ім. Ф. Ганіцького, вокалістці гурту «TOLOKA» кам'янчанці Катерині Таіровій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

Зазначаєтьсчя, що 18 листопада Національним реєстром рекордів України під час зйомок програми "Караоке на майдані" в Києві був зафіксований рекорд України "Відтворення найнижчої ноти жіночим голосом" (нота "соль" великої октави G2) частотою 98 Hz у виконанні співачки Катерини Таірової.

Довідково: гурт «TOLOKA» з міста Кам`янець Подільський, Україна – це поєднання різних музичних стилів: rock, pop та елементи українського фолку. 

Офіційна історія гурту розпочалась навесні 2013 р., коли були написані перші власні пісні. В жовтні 2013р. в м. Хмельницькому гурт виборює «Гран-прі» обласного фестивалю «Струни душі», також бере участь в обласному телевізійному шоу «Я артист», та потрапляє в півфінал.

В травні цього ж року розпочинається робота над 2 альбомом, з якого пісня «Хай живе Україна» стає кращою піснею червня на радіо онлайн «Молоде радіо». Влітку 2014 року знімає дебютний кліп. На початку 2016 р. виходить 2 альбом гурту «Хай живе Україна!» Наразі закінчується робота над 3 альбомом. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую