ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 4-6 січня

Культура 2240
Чим зайняти себе на вихідні
Чим зайняти себе на вихідні. Фото: UkrMedia

Програма заходів.

У перші вихідні нового року хмельничани мають можливість відпочити від насичених і гучних святкувань. У Хмельницькому найближчими днями не запланували ні грандіозних концертів, ні навчальних семінарів. Але все ж зайнятися буде чим.

Діткам у театрі Старицького і театрі ляльок  підготували кілька цікавих вистав, а у художньому музеї в суботу проведуть майстерню родинної творчості. 

Цього ж дня молодь кличуть в центр міста на костюмований фан-забіг. Організатори підготували флешмоб, розваги та інші цікавинки. 

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка емалей "До джерела" Івана Юркова, виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра». Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (4 січня)

Фото: з архіву

Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок розташувався поряд з головною ялинкою міста й триватиме до 20 січня. Усі охочі можуть прогулятися святковим містечком, спробувати тамтешні смаколики та придбаи новорічні сувеніри.

Коли: впродовж дня

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Субота (5 січня)

Фото: vkursi.te.ua

Christmas Run

Одягайте на себе всілякі новорічні штуки: різдвяні шапки, костюми, рукавички. Чіпляйте носи, бороди, гірлянди. Одним словом, прикрашайтеся, створюйте святковий настрій і всі збирайтеся на майданчику біля Дитячого світу. Влаштуйте справжній різдвяний фан-забіг. По дорозі: флешмоб; смішні руханки; колядки; круті фотки; хоровод навколо центральної ялинки всім гуртом, зі всіма охочими хмельничанами!

Коли: 14:00

Де: Майданчик біля ТЦ "Дитячого світу"

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Магічні пригоди в країні фонтанів"

Адже, напередодні новорічних свят усі ми хочемо вірити в чудеса. Це період, наповнений казковою атмосферою і передчуттям свята. Подарунки, солодощі, прогулянки в засніжених парках, прикрашання ялинки. Ось, що створює святкову атмосферу, яку кожен пам'ятає ще з дитинства. Все це надихнуло на створення першого в Україні грандіозного казково-новорічного шоу «Магічні пригоди в країні Фонтанів». Шоу, яке створили дорослі з любов'ю до дітей і з найкращими спогадами про дитинство. На одній сцені зберуться найталановитіші танцюристи, акробати, гімнасти, циркові артисти, всю виставу супроводжуватиме унікальне шоу танцюючих фонтанів з музично-світловим супроводом та 2D екраном.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 100-350 гривень

Дитяча вистава "Дюймовочка"

Це казка про крихітну дівчинку, яка з'явилася з квітки, - Дюймовочку. Спочатку її вкрала мерзенна жаба, аби зробити нареченою свого сина. Потім на ній захотів одружитися жук, а польова миша вже навіть посватала за крота. Однак Дюймовочку рятує ластівка. на своїх крилах вона приносить дівчинку в країну чарівних ельфів. А там Дюймовочка знаходить щастя з принцом ельфів.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Майстерня родинної творчості "Скринька чудес"

У першу суботу нового 2019 року всіх охочих до творчого розвитку подолян Хмельницький художній музей запрошує відвідати майстерню родинної творчості «Скринька чудес». Напередодні світлого свята Різдва, в рамках творчого засідання майстриня Марина Роля пропонує виготовити інстальовану композицію «Шопка», яка стане чудовим мистецьким доповненням до сімейного святкування.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 40 гривень

Неділя (6 січня)

Фото: Depositphotos

Святвечір у торгово-розважальному центрі

Запрошують усіх охочих провести Святвечір у кращих різдвяних традиціях: з колядками, майстер-класом із виготовлення святкових свічок та з традиційними забавами.

Коли: 14:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2а

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую