ye-logo.v1.2

Комедію «Одруження» покажуть на сцені обласного центру

Культура 1940
Комедію за Миколою Гоголем «Одруження» покажуть в театрі Михайла Старицького
Комедію за Миколою Гоголем «Одруження» покажуть в театрі Михайла Старицького. Фото: автора

Одна з актрис відзначатиме свій ювілей на сцені.

У неділю, 3 лютого, у музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького покажуть комедію «Одруження» Миколи Гоголя. Режисер-постановник п'єси — Володимир Борисяк.

Події у п'єсі розгортаються навколо одруження Подколёсіна і його сватання до купецької дочки Агафії Тихонівні. Дівчина хоче нареченого з дворян. Сваха і Кочкарьов переконують головного героя піднятися з дивана і з’їздити подивитися на наречену. Виявляється, що до неї приходять ще кілька наречених, кожен зі своєю вимогою: одному потрібно гарне придане, іншому знанням майбутньою дружиною французької мови. Кого ж обере наречена можна буде побачити на сцені театру.

Знаково, що у цей день показу вистави заслужена артистка України Поліна Попач, яка у п'єсі грає сваху, святкує два ювілеї - 50 років на сцені та 70-ий День народження.

«Ми дуже в скрутних умовах випускали цю виставу, буквально за 20 днів, але в мене гарна команда. Я спеціально вибрала цю п’єсу, бо у ній працюють чудові й талановиті люди. Для себе, у ювілей, вибрала не головну роль, а роль свахи Теклі Іванівни», - розповідає Поліна Попач.

За її словами, п’єса «Одруження» перегукується із сучасністю. У постановці люди борються за те, щоб будь-якими можливостями заробити гроші. Тому сваха "продає" женихів. Про кохання, як таке, ніхто не думає, адже фінансова сторона стає на перше місце.

«У виставі «Одруження» в мене епізод відставного офіцера Анучкіна. Грають у виставі три женихи, усі вони заслужені артисти. Дуже цікавий матеріал. Приємно буде грати на сцені у ювілей Поліни Андріївни. Вона талановита актриса і чудова людина», - зазначає заслужений артист України Олександр Топоринський.


"Одруження" покажуть завтра, 3 лютого, о 19.00 годині в обласному  музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. Квитки у касі театру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую