ye-logo.v1.2

Наталя Фаліон організовує Міжнародний фестиваль «Лісапетфест -2019» у своєму селі П'ятничани

Культура 10236
Фестиваль плнують провести у серпні 2019 року
Фестиваль плнують провести у серпні 2019 року. Фото: зі сторінки Лісапетного батальйону у Фейсбук.

До свого рідного села засновниця гурту «Лісапетний батальйон» запрошує гумористів та артистів із декількох країн.

Офіційно він називатиметься Всеукраїнський фестиваль-конкурс гумору та народної i авторської жартiвливої пiснi «Лісапетфест 2019», повідомили у Гуківській сільській об’єднаній громаді. Відбудеться у середині серпня, на батьківщині переможцiв 5 сезону телевiзiйного проекту «Україна має талант» аматорського народного театру пiснi «Лісапетний Батальон» – у селі П'ятничани, Чемеровецького району.

Як зазначала сама Наталя Фаліон, вона планує зробити яскраве шоу «у своєму стилі», тобто весело, з піснями і обов’язково – з велосипедами.

Каже, хоче відродити гумористичний жанр в українському мистецтві, а також популяризувати народну жартівливу пicню та виявити нові таланти у цьому напрямку.

Планується, що фестиваль стане щорічним і включатиме дві номінації: найкращий автор і виконавець гумористичного розмовного жанру та найкреативніший самодіяльний вокальний коллектив.

Про деталі, програму та інші цікавинки організатори повідомлять пізніше, відомо лише, що окрім українських гуртів, на фестиваль завітають гості з сусідніх країн: Польщі та Білорусії. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую