ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 березня

Культура 2374
Читайте найцікавіші події міста у нашій афіші
Читайте найцікавіші події міста у нашій афіші. Фото: ілюстрація Freepik

Програма заходів.

Цими вихідними містян запрошують святково провести зиму. Свято відбудеться в неділю у парку культури та відпочинку імені Михайла Чекмана. В програмі передбачено цікаві забави та розваги, мистецькі колективи подарують присутнім свої виступи. Також працюватиме фудкорт, ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд. 

Для діток у найближчі кілька днів запланували кілька цікавих лялькових вистав. Дорослим теж підготували театральні вистави. Вже у цю суботу відбудеться неймовірно весела комедія "Декамерон, або Секс під час чуми" з відомою українською артисткою Ольгою Сумською у театрі Старицького.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють  виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Українська революція" Мстислава Чернова діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") з сьогоднішнього дня діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ 

П'ятниця (1 березня)

Фото: ілюстрація culturemeter.od.ua

Виступ Жорика DELIєва

На концертах Жорика завжди панує атмосфера позитиву й потужної енергетики. Зігріємо душу і тіло в люті морози разом. Пройде грандіозний концерт Жорика Делієва та групи «Deliev`s band».Співати відомий актор і режисер Георгій Делієв почав ще в молодості, першим виконавши реп в кліпах «Одеса-мама» і «Куплети Мефістофеля».

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Концерт української пісні «Весна іде, красу несе…»

У міському будинку культури відбудеться концерт української пісні «Весна іде, красу несе…» у виконанні Хмельницького муніципального естрадно – духового оркестру та його солістів: Павла Дасюка, Марини Українець, Дар'ї Сохрякової, Дарії Коневеги. Запрошують усіх охочих отримати масу позитивних емоцій від концертної програми.

Коли: 18:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскуівська, 43

Концерт Ірини Ключковської "Поцілунок весни"

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест" сольний концерт Ірини Ключковської в супроводі Академічного камерного оркестру “HARMONIA NOBILE” Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. Художній керівник та концертмейстер - Народна артистка України Наталія Мандрика. У програмі: твори Дж. Росіні, Дж. Меєрбера, В. Белліні, В.А. Моцарта, Дж. Верді, Л. Ардіті, Г. Ф. Генделя, Й. Штрауса, А. Вівальді.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

Всеукраїнське одночасне заняття з пошуку фактів «Не віррр-перевіррр»

Готуйтесь "заточувати" навички критичного мислення: ми будемо вчитися вимикати емоції та приймати рішення з "холодною головою", відокремлювати факти від суджень та шукати факти. «Не віррр-перевіррр» - це Всеукраїнське одночасне заняття з пошуку фактів. Мета заняття – навчити людей розрізняти маніпуляції у передвиборчих кампаніях, розвивати навички критичного мислення, знати, де і як перевіряти інформацію.

Коли: 15:00

Де: Центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

 

Субота (2 березня)

Фото: ілюстрація museum.net.ua

Творча зустріч із Олександром Ляпіним

Говоритимуть про те, що таке творчість. Адже художники не просто думають - вони генерують образи. А це особливий тип мислення. І ось виникає проблема, як розвинути здатність мислити образами. Це складний вид мислення, бо він визначає процес самоідентифікації художника. Тут художник звертає увагу насамперед на себе. Як казав Платон: «Пізнай самого себе». Ось і наша першочергова задача - пізнати себе, і через себе - навколишній світ.

Коли: 14:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава "Сніговички і сонечко"

Ця історія - про двох Сніговичків, які вирушили на пошуки Сонечка. Сніговички хочуть просити його не приходити, адже тоді вони розтануть. Але по дорозі Сніговички зустрічають звірят, які мерзнуть і голодують без тепла. Тоді мандрівники просять Сонечко прийти швидше. Сніговички розтають, а на їхніх місцях виростають прекрасні квіти.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 28-30 гривень

Заняття "Тиск рідин і газів"

Не знаєте, чим відволікти малюка від рутинних буднів і підняти йому настрій на вихідних? Тоді вам сюди! Чудові експерименти, дивовижна наука і багато нових і дивних відкриттів для вашої дитини, на курсах крутої науки. Знайомитимуть із тиском, розкриють таємниці йогів, дізнаються, як передбачати погоду та багато іншого.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", проу. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень
 

Неймовірно весела комедія "Декамерон, або Секс під час чуми" 

Італія! Добро і зло, світло і темрява! Вічна боротьба. Неперевершена Ольга Сумська.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 200-400 гривень

Захід "Національна політична академія"

Головна мета академії - підвищення рівня політичної підготовки молодого покоління, адже молодь є нашим майбутнім. Саме тому запрошують відвідати захід, який дасть змогу знайти відповідь на запитання та отримати навички, які дадуть змогу втілити ідеї в життя.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька міська рада, вул. Гагаріна, 3

Вартість: рекомендовані благодійні внески: 1 грн - студент, 44 грн - стандарт, 99 грн - преміум

Вистава "ІМПРОВІЗАЦІЯ ВОРОБУШКА"

Неймовірно жива і чесна комедія, це вам не телевізор. Гумор народжується просто перед тобою і разом з тобою. Актори виходять на сцену і створюють комедію на рівному місці. Смішно, цікаво, живо, лохина. І, як вони самі про себ кажуть, "якщо ти не прийдеш до них, то все одно колись прийдеш до них".

Коли: 19:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: від 175 грн

Неділя (3 березня)

Фото: з архіву редакції

Свято зустрічі Весни

В програмі передбачено цікаві забави та розваги, мистецькі колективи подарують присутнім свої виступи. Також працюватиме фудкорт, ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд. Також буде облаштовано фотозони для яскравих та цікавих фото.

Коли: 13:30

Де: парк культури та відпочинку ім. М.К.Чекмана

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Ослик Мафін і його друзі"

Це чудова серія казок Енн Хогарт, яка подарувала нам натхнення на дуже добрий і веселий спектакль про ослика по імені Мафін. Наш герой украй цікавий і хоче бути кращим, ніж він є... Хоча ми думаємо, що залишатися собою все-таки краще, чи не так? Навіть якщо у тебе є справжній чарівний гребінець, який виконує всі твої бажання.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Вистава на 2 дії, за мотивами твору В. Гюго "Собор Паризької Богоматері".

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Музична казка "По Щущому велінню"

Ця вистава нагадає дорослим про дитинство, а дітлахам відчинить двері у світ чарівної казки, яка завжди жила поруч. Тепла та кумедна історія на всі випадки життя. Історія, яка пройшовши крізь роки, не тільки стала класикою, але й перетворилася на частинку затишного домашнього вогника.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 гривень

Сольний концерт Надії Величко "Дихання весни"

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест". Надія Величко є активним популяризатором музики львівських композиторів. З її участю був записаний компакт-диск «Органна музика львівських композиторів 16-20 століть», інша версія програми «Музичний Львів і спадщина Габсбургів» була представлена слухачам у грудні 2010 року. Брала участь у міжнародних фестивалях «Контрасти», «Музика тисячоліття», «Давньої музики» та усіх попередніх фестивалях «Діапазон». Співпрацювала в концертних проектах з кращими колективами міста, виступала з концертами у Польщі, Німеччині, Нідерландах, Білорусі, Росії.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую