ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили ретроспективну виставку плакатів про життя

Культура 3651
Кожна робота автора має глибинний зміст
Кожна робота автора має глибинний зміст. Фото: автора

На виставці представлені роботи, зроблені за останні кілька десятиліть.

Виставку «Грані життя» Володимира Карвасарного відкрили в обласному художньому музеї вчора. Це чергова персональна виставка хмельницького художника, приурочена 70-річному ювілею митця.

Глядачам презентували 34 плакати на політичні, соціальні, культурні й історичні теми. Як зазначили у музеї, кожна робота автора – це прості образи і лаконічна форма, в яких закодованний глибокий контекст.

Незважаючи на те, що інші митці в теперішній час вкрай рідко працюють над плакатами, Володимир Карвасарний продовжує відновлювати цей жанр мистецтва. Сам автор зізнається, що виставка ретроспективна. Але є також роботи зроблені нещодавно.

«Надихає на роботу життя. Тут відтворена ретроспекція за багато років. Найстарша робота представлена на виставці 84-го року. Є також свіжа робота, зроблена цього року, - говорить Володимир Іванович. - Всього сьогодні презентовано 34 плакати».

Чимало плакатів торкаються сучасних актуальних подій.

Крім графіки, художник працює в жанрах тематичної картини, декоративного панно, дизайну та художнього конструювання. У числі його напрацювань дизайнерські рішення інтер’єрів адміністративних будівель, готелів, музеїв, фойє. Крім того, Володимир Карвасарний є учасником близько 40 вітчизняних та міжнародних художніх виставок.

Виставка «Грані життя» Володимира Карвасарного триватиме до 8 квітня. Переглянути її можна в обласному художньому музеї.

Роботи художника постійно експонуються на всеукраїнських та міжнародних виставках.

Автор постійно торкається у своїй творчості подій в Україні.

Виставка приурочена ювілею митця.

Кожна робота лаконічна, але з глибоким змістом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую